Dana Budeanu, un nou episod incendiar „Ameţitele şi mafioţii”. A vorbit despre femeile care o enervează cel mai mult VIDEO

Dana Budeanu a criticat dur, în cel mai recent episdod din "Amețitele și mafioții", femeile care se prefac în relațiile lor cu bărbații, dar care nu se consideră "uşoare".

10 feb. 2020, 14:28
Dana Budeanu, un nou episod incendiar „Ameţitele şi mafioţii”. A vorbit despre femeile care o enervează cel mai mult VIDEO

Dana Budeanu a lansat un atac la adresa femeior care se prefac în relaţiile cu iubiţii sau soţii lor.

Dana Budeanu loveşte din nou. Pe cine a luat la ochi de data asta VIDEO

„Acum vreo două-trei „verdicte” am spus o frază despre care m-au întrebat chiar și niște cunoștințe mai apropiate. „Cum adică ești curvă în gând?” Păi acolo începe totul, în gând. Faptul că tu ai gândit astfel, dar că ceea ce ai gândit ca o curvă nu se întâmplă și fizic nu te face mai puțin curvă decât pe aceea care pune în aplicare ceea ce a gândit și fizic. Nu mai gândiți primar, cum vă convine, că eu dacă stau cu mafiotul în pat dar mă gândesc că sunt cu Brad Pitt sunt o curvă.

Că Brad Pitt oricum nu vine, da’ față de ăla sunt, nu? Voi sunteți niște perverse, aveți senzația că dacă vă spălați și vă puneți helancă și vă îmbrăcați așa frumos până în gât, și blugi până jos și ghetuțe și ți-ai pus pulover și trei sutiene și ieșiți în oraș (…) poți să nu fii curvă? Nu! Nu! În cap tot ești, nu? Da. În cap ești tot, nu conteză cum te-ai îmbrăcat. Ipocritelor, nu contează asta! Curvă ești de-aici (din cap, n.r.)!

Alea care chiar pun în aplicare ce au în cap sunt mai puțin curve decât alea care nu pun în aplicare, pentru că alea față de ele sunt sincere. (…) Curvă ești față de tine prima, prin felul de a gândi. Punct”, a afirmat Dana Budeanu.

Dana Budeanu îi face praf pe bărbaţii din Parlament, înaintea moţiunii de cenzură: „Nişte perverse îmbrăcate la costum”