Dana Budeanu, apariţie spectaculoasă într-o rochie albă. Urmează să facă un anunţ creatoarea de modă?

Dana Budeanu a avut recent o apariţie spectaculoasă într-o rochie albă, ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor de pe reţelele de socializare. Mulţi sunt de părere că în curând urmează să facă un anunţ important.

13 oct. 2022, 08:41

Dana Budeanu, apariţie spectaculoasă într-o rochie albă. Dacă mai este sau nu într-o relaţie cu Andrei Hrebenciuc nu se ştie exact. Oricum, designerul a fost dintotdeauna discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală.

Citeşte şi: Dana Budeanu și Petre Daea, show la un târg de produse tradiționale: „Îl iubesc”

Dana Budeanu, apariţie spectaculoasă într-o rochie albă

Recent, a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care apare într-o rochie albă, care ar putea fi îmbrăcată şi de o mireasă, care se căsătoreşte într-un cadru mai nonconformist. Dana Budeanu a dezmințit primele zvonuri care au apărut cu privire la o eventuală nuntă dintre ea și Hrebenciuc Jr., indignată fiind de enervată de persoane care se interesează de viața ei personală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Eu nu merg la întâlniri, eu mă mărit!„, este o declarație îndrăzneață din partea Danei Budeanu, menită să pună pe toată lumea pe jar.

Dana Budeanu dă de pământ cu Alina Tănasă

Criticul de modă s-a declarat o mare iubitoare de copii, dar nu poate trece cu vederea peste greșelile pe care le fac mamele acestora. De-a lungul timpului, a luat în vizor câteva nume grele din showbiz. Printre care și pe Alina Tănasă, una dintre cele mai cunoscute influencere.

Vedeta nu s-a putut abține deloc și a taxat-o dur pe mămică. Potrivit Danei Budeanu, tot ceea ce se întâmplă în mediul online cu expunerea copiilor anumitor vedete este doar de dragul câştigurilor de pe urma campaniilor.

Ceea ce a deranjat-o de fapt pe Budeanu a fost faptul că Alina Tănasă s-a pozat în timp ce alăptează copilul. Deși este un proces absolut natural, designerul crede că acest moment este intim şi nu ar trebui expus pe Internet.

L-ai întrebat tu pe ăla mic, dacă vrea să-l pui când suge? Vrea el? L-ai postat cum suge, pe net? Care-i ideea? „Să încurajăm şi alte mame să sugă şi s-o… sugă. Puteţi să încurajaţi şi în direcţia asta?”, este mesajul transmis de Dana Budeanu.