Dana Budeanu dă de pământ cu Alina Tănasă: „L-ai întrebat tu pe ăla mic, dacă vrea să-l pui când suge?”

Dana Budeanu dă de pământ cu Alina Tănasă. Designerul nu are nicio reţinere în a-şi exprima opinia nu doar vizavi de ţinutele vedetelor autohtone, ci şi comportamentul lor. De această dată, a luat vizor pe jumătatea blondă a Fabuloaselor.

10 oct. 2022, 09:39
Dana Budeanu dă de pământ cu Alina Tănasă: „L-ai întrebat tu pe ăla mic, dacă vrea să-l pui când suge?”
Dana Budeanu dă de pământ cu Alina Tănasă

Dana Budeanu dă de pământ cu Alina Tănasă. Criticul de modă s-a declarat o mare iubitoare de copii, dar nu poate trece cu vederea peste greșelile pe care le fac mamele acestora. De-a lungul timpului, a luat în vizor câteva nume grele din showbiz. Printre care și pe Alina Tănasă, una dintre cele mai cunoscute influencere.

Citeşte şi: Dana Budeanu și Petre Daea, show la un târg de produse tradiționale: „Îl iubesc”

Dana Budeanu dă de pământ cu Alina Tănasă

Vedeta nu s-a putut abține deloc și a taxat-o dur pe mămică. Potrivit Danei Budeanu, tot ceea ce se întâmplă în mediul online cu expunerea copiilor anumitor vedete este doar de dragul câştigurilor de pe urma campaniilor.

Ceea ce a deranjat-o de fapt pe Budeanu a fost faptul că Alina Tănasă s-a pozat în timp ce alăptează copilul. Deși este un proces absolut natural, designerul crede că acest moment este intim şi nu ar trebui expus pe Internet.

L-ai întrebat tu pe ăla mic, dacă vrea să-l pui când suge? Vrea el? L-ai postat cum suge, pe net? Care-i ideea? „Să încurajăm şi alte mame să sugă şi s-o… sugă. Puteţi să încurajaţi şi în direcţia asta?„, este mesajul transmis de Dana Budeanu.

@fyp.dana_budeanu♬ sunet original – CONT ACTIV🙊❤

Bianca Drăguşanu, mesaj neaşteptat pentru Dana Budeanu

Invitată în cea de-a doua editie a emisiunii „Zig Zag”, difuzată pe canalul de Youtube „theXclusive”, Bianca Drăguşanu a fost supusă unui joc, în care trebuia să aleagă diverse personaje cu care ar petrece o vacanță în Bali, şi a ales un singur nume: Dana Budeanu.

Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu”, a declarat Bianca Drăguşanu.