Dana Budeanu, despre greutatea ideală. „Acesta este răspunsul meu la toate întrebările!”

Dana Budeanu a postat un mesaj încurajator pentru femeile care fac o obsesie din a slăbi urmând tot felul de diete. Creatoarea de modă spune că sunt femei normale care ar trebuie să se iubească aşa cum sunt.

11 ian. 2020, 20:04
Dana Budeanu, despre greutatea ideală. „Acesta este răspunsul meu la toate întrebările!”

Dana Budeanu vine în întâmpinarea celor care ar dori să afle ce face pentru a arăta „ţiplă” aşa cum spunea în emisiunea online „Verdict” de cele mai multe ori.

Dana Budeanu provoacă un nou SCANDAL MONSTRU. Incredibil: pe cine a mai făcut praf!

„Acesta este răspunsul meu la TOATE întrebările despre câte kg am sau trebuie să am / avem sau nu ştiu.. TREBUIE Să AVEM GREUTATEA LA CARE NE SIMŢIM BINE, SEXY, LINIŞTITE, ÎMPĂCATE…”, a scris Dana Budeanu.

Dana Budeanu, în război cu „ameţitele şi mafioţii”. Mesaj demenţial pentru „băieţii răi”

„Ce înseamnă greutate ideală? Unde suntem, la Crazy Horse? Ne măsoară cineva prin vreun şablon? Nu! Exista MESERII, JOBURI, cum vreti să le spuneti care da, impun anumite limite de greutate dar şi de înălţime, vârsta etc. AŞA ŞI? Ce legătură are asta cu restul femeilor? Niciuna! Fiecare are echilibrul sau… mental, fizic… UNIC. EA ESTE MARILYN MONROE, CONSIDERATĂ CEA MAI SEXY FEMEIE A TIMPURILOR MODERNE… CRED… DA? DA! ATÂT! Nu există cure de slăbire aplicabile tuturor, cum nu există stiluri vestimentare potrivite la o turmă de „oi” şi asa mai departe… existaţi VOI şi atât”, este mesajul postat de Dana Budeanu.