Dana Budeanu, despre „variola maimuței”: „E o mascaradă!” / Designerul, revoltat pentru achiziția de vaccinuri anti-COVID-19 și sancțiunile impuse Rusiei | EXCLUSIV

Dana Budeanu crede că „variola maimuței" nu trebuie luată prea mult în seamă. Celebrul designer și-a exprimat punctul de vedere miercuri seara, în direct la România TV, în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu. 

25 mai 2022, 22:59
Dana Budeanu, despre „variola maimuței”: „E o mascaradă!” / Designerul, revoltat pentru achiziția de vaccinuri anti-COVID-19 și sancțiunile impuse Rusiei | EXCLUSIV
Dana Budeanu, despre declarația de avere a lui Vlad Voiculescu

În opinia Danei Budeanu, „monkeypox” este doar „o mascaradă”.

„Vreau să iasă un om de ştiinţă acum şi să-mi numească un virus care pleacă de la animal, se fixează la om şi omul transmite mai departe virusul la alt om. Ce? Nu există! Nu spun eu! Oamenii de ştiinţă! (…)

Cineva de la globul pământesc a cercetat deja că vaccinul de boală de om merge la boala de animal? Aş dori să anunţ populaţia în calitate de cetăţean să se calmeze, să nu halească nimic!

Vine foametea! Eu vreau să fiu ministrul Fericirii, acum e Ministerul Adevărului!

Nu există boala calache 2! E încă o mascaradă prin care trebuie să trecem până ne-om reseta. Probabil că anumite scări de bloc se vor reseta. După cum vedeţi, nu e posibil. Stă un an în casă şi după, nu mai stă”, a declarat Dana Budeanu.

 

Dana Budeanu, revoltată

 

Cheltuielile uriașe pentru vaccinurile experimentale anti-COVID-19, în mare parte inutile (n.r. – potrivit cifrelor oficiale), o deranjează puternic pe Dana Budeanu.

„Tu, ca stat, ca om politic, ca imbecil, cum pui sancţiuni unui stat de care depinde 30% producţia de grâu şi orz de pe Pământ? Sunt 800 de milioane de oameni care mor de foame real încet-încet. Fix de foame în fiecare an! 150 de miliarde s-au cheltuit pentru un vaccin experimental! Nu ştiu dacă realizaţi, noi am fost nişte şoricei, fiecare în ţara lui”, a mai transmis Dana Budeanu.

Budeanu susține că banii pentru vaccinuri puteau fi direcționați pentru salvarea a milioane de oameni de la foamete.

„A apărut ceva şi nişte cercetători au făcut acest experiment pe ăia care au halit de pe tot globul pământesc

Cred că noi am cumpărat cel mai mult pe cap de om.

60 de miliarde dacă s-ar cheltui pe an pentru cei care mor de foame… La ei nu vine niciun vaccin, am salva 50 de milioane de oameni pe an… Aţi văzut pe cineva zbătându-se? În fiecare an mor 2 milioane de copii, aţi auzit?”, a mai opinat Budeanu.