Dana Budeanu îl desfiinţează pe Nicuşor Dan: Să îţi fie ruşine cum arată Capitala în zi de Sărbătoare. Aşa arăţi tu!

Dana Budeanu a lansat un atac dur la adresa lui Nicuşor Dan, ca răspuns la faptul că luminiţele de Crăciun nu au fost încă aprinse în Capitală, aşa cum se obişnuia anii trecuţi.

05 dec. 2020, 21:08
Dana Budeanu îl desfiinţează pe Nicuşor Dan: Să îţi fie ruşine cum arată Capitala în zi de Sărbătoare. Aşa arăţi tu!

Dana Budeanu îl desfiinţează pe Nicuşor Dan. În anii precedenţi, când Gabriela Firea era la frâiele Primăriei Capitalei, luminiţele de Crăciun erau aprinse de Ziua Naţională, în toate sectoarele. Odată cu acest eveniment se deschidea şi Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, prilej pentru care un concert colosal era dat pe scena din inima târgului.

Dana Budeanu, replică dură pentru Nicuşor Dan: Să îţi fie ruşine. Aşa arăţi tu!

Postarea creatoarei de modă a ajunsă virală în câteva minute, iar mii de români au reacţionat la mesajul transmis de aceasta.

„E seara de Moş Nicolae, Nicuşor! Să îţi fie ruşine pentru cum arată oraşul în zi de sărbătoare. Aşa arăţi tu! Marş!”, a transmis Dana Budeanu pe reţelele de socializare.

Amintim că Dana Budeanu a fost întodeauna împotriva lui Nicuşor Dan. Creatoarea de modă chiar a susţinut-o pe Gabriela Firea în campania electorală de la alegerile locale din 27 septembrie şi şi-a dorit cu toată inima ca aceasta să ia încă un mandat la Primăria Capitalei.

Creatoarea de modă a luat foc după ce Nicuşor Dan a făcut referire la adresa Gabrielei Firea ca la o „panaramă”

”E o luptă de valori în care eu vreau ca fetiței mele să nu i se spună că o panaramă este mare vedetă, da? Și, din păcate, suntem cam la egalitate, da? Fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie.

Deci miza acestor alegeri, dincolo de trafic, apă caldă, poluare, școli, condiții de viață, este de fapt despre demnitate și este despre rezistența bucureștenilor la nesimțire, la spoială, la impostură”, spunea atunci Nicușor Dan.

Creatoarea de modă a reacţionat virulent: Cine e panarama?

„Cine e panaramă, domnule Nicuşor Dan? Gabriela Firea? Aşa vorbiţi despre un contracandidat? Aşa-i explicaţi fetiţei dumneavoastră? De ce? Ştiţi ce înseamnă? Chiar dacă. Este inadmisibilă o asemenea declaraţie profund misogină.

Femeile nasc, cresc copii. Sunteţi un ipocrit, care daţi interviuri, pozând în marele familist, tată de fată, pe care o miză derizorie, aşa cum este cea electorală, reuşeşte să scoată din dumneavoastră pe cel care sunteţi cu adevărat”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Dana Budeanu s-a făcut de râs în România. Jurnaliştii au prins-o pe picior greşit. În ce ipostază a fost surprinsă