Dana Budeanu, întâlnire de gradul III cu George Simion la România TV. Dialog savuros în direct VIDEO

Dana Budeanu a sugerat că nunta lui George Simion a fost aşa de bine organizată pentru că s-au implicat serviciile. Acum, cei doi s-au întâlnit între două emisiuni ale lui Victor Ciutacu şi au continuat dialogul spumos.

06 sept. 2022, 12:35
Dana Budeanu, întâlnire de gradul III cu George Simion la România TV. Dialog savuros în direct VIDEO

Dana Budeanu a reacţionat imediat după ce Victor Ciutacu i-a aruncat mănuşa în direct. Creatoarea de modă comentase în termeni ironici organizarea de la nunta lui George Simion. Dana Budeanu a aplaudat inițiativa lui George Simion și felul în care și-a organizat marele eveniment din viața sa, dar totul cu o doză de ironie.

Dana Budeanu, urare pentru George Simion: „Numai fătălăii fac nuntă cu tacâmuri. Bărbații adevărați cheamă 10 mii de oameni”

Numai fătălăii fac nuntă cu tacâmuri. Bărbații adevărați cheamă 10 k de oameni”, „Respect garnizoana pentru așa organizare la Siemion. Să vină aia de la Netflix să vadă cum se face”, au fost câteva din mesajele postate de designer pe Instagram.

EXCLUSIV Dana Budeanu anunţă sfârşitul războiului: „Nu va mai dura, pentru că state precum Franţa şi Germania nu vor muri de frig pentru că vrea Zelenski bombe”

În direct la Victor Ciutacu, George Simion a declarat că nu are o problemă cu criticile Danei Budeanu, care a remarcat organizarea perfectă a nuntei: „Mă bucură criticile, deşi nu sunt aşa masochist. Noi suntem naturali aşa de buni, nu avem nevoie de garnizoană. A zis că sunt cu SIE, numai aşa o ţine de la nuntă încoace, eu vreau şi cu SRI! Suntem prea buni, prea ca la ţară”. În replică, Dana Budeanu a spus scurt: „Dacă e cu SIE, e şi cu SRI”.

George Simion anunţă proteste

„Pentru restabilirea logicii normalităţii. Nu este nicio criză energetică în România. Producem la fel de multă energie ca acum un an, când nu era niciun război, doar că au trebuit să majoreze prețul energiei peste tot în lume și să simuleze această criză energetică. Cerem alegeri anticipate. Este un protest anti-guvernamental.

Sperăm să iasă mii, poate zeci de mii de oameni în stradă. Noi vom fi acolo cu membrii şi simpatizanţii noştri. Sperăm să ni se alăture şi alte structuri sociale și politice, sindicate, patronate, oameni care s-au săturat de facturile exorbitante, de prețurile care cresc pe zi ce trece”, a spus George Simion în direct la Punctul Culminant.