Lovitură teribilă primită de Dana Budeanu. Ce a păţit vedeta din cauza asocierii cu Gabriela Firea

Dana Budeanu i-a supărat pe prietenii virtuali după ce s-a implicat în campania electorală a Gabrielei Firea şi a pierdut mii de urmăritori pe canalul de YouTube şi pe reţelele de scoializare, ceea ce înseamnă, implicit, şi pierderi financiare.

24 sept. 2020, 04:19
Lovitură teribilă primită de Dana Budeanu. Ce a păţit vedeta din cauza asocierii cu Gabriela Firea

Dana Budeanu și-a iritat fanii prin implicarea în politică, iar aceştia s-au întors împotriva divei și i-au adresat cuvinte greu de reprodus. Au fost atâtea reacţii dure, încât Dana Budeanu a fost nevoită să blocheze comentariile!

Foștii următori ai vedetei i-au lăsat comentarii grele, pe unde au apucat, după ce aceasta a blocat comentariile pe paginile sale de socializare.

„Te credeam un om sincer, corect, cu coloana vertebrala, dar esti doar o maimuta prefacuta”, „Te urmaream cu drag, dar ti-am dat unfolow pentru ca ti-ai vandut sufletul pentru trei parale”, sunt doar două mesaje la unele artcole despre Dana Budeanu.

Până în prezent, aproape 10.000 de persoane s-au dezabonat de pe canalul de Instagram al Danei Budeanu și aproximativ 8.000 de pe cel de YouTube, după ce aceasta s-a alăturat campaniei Gabrielei Firea.

Dana Budeanu l-a atacat violent pe Nicușor Dan, principalul contracandidat al Gabrielei Firea, acuzându-l de trafic de influență. Candidatul USR-PLUS, susținut și de PNL, a fost înregistrat în timp ce ar fi intervenit pentru un controversat afacerist la o primărie de sector.