Dana Budeanu, luată peste picior de un interlop: „Eu sunt mafiot!”

Dana Budeanu, una din cele mai urmărite influencere din zona de fashion, a primit o replică usturătoare de la un internaut care se pretinde mafiot, după ce aceasta a ridiculizat "mafioţii" care împing căruţul ori ţin poşetele femeilor. În sprijinul renumelui internautul se bucură pe reţeaua de socializare de prietenia vituală a unor nume celebre din lumea interlopă a Bucureştiului. Mircea Emil, zis Mircea Nebunu, Fane Vancică din clanul cu acelaşi nume, precum şi fiul cel mic al lui Pian, Laurenţiu Duduianu.

11 dec. 2019, 14:59

Alyn Cezar a întrebat-o pe Dana Budeanu dacă poate să-i plimbe copilul pentru că el este mafiot şi nu poate împinge căruţul. Reacţia interlopului vine după ce Dana Budeanu i-a mustrat pe „mafioţii”, care împing căruţul, fumează ţigări electronice, ori cară poşeţica „ameţitelor” la mall. Postarea s-a viralizat aproape instant. Aproape 900 de utilizatori au dat share.

„Bună ziua cuplurilor de mafioţi şi ameţite care au poză la comun pe contul de socializare. Nu are cum vreodată decât să fie ideea ei. E pă siguranţă. Să vadă lumea că eşti combinat…noi suntem una şi aceeaşi persoană. Bă, ca femeie e ok, bă da’ ca băiat eşti pilaf, pilaf…. efectiv eşti lesă. Bă, sunt aceiaşi mafioţi care merg cu ameţitele la mall…să-i ţină geanta, poşeţica, să-i zică ce vrea să-şi cumpere…Băi, ce căutaţi la mall? Ce sunteţi voi, măi, cuierul lu’ aia? Ameţitele să meargă la mall cu găştile lor, tu n-ai ce să cauţi cu ea. Eşti fătălău? (…) Ce bărbat stă cu o femeie să-şi ia ruj? Vreau să ştiu şi eu! Ăia care ling culoarul la ginecolog…ce căutaţi mă la ginecolog? Vă controlează şi pe voi? Mergi odată, dar nu mergi la toate controalele după ea, să se ducă femeia singură, că ea e însărcinată. Ea naşte, ea alăptează….vrei să alăptezi tu? La muncă, mă! (…) Vă ţin alea peste tot, vă vopsesc pe la perciuni..ce bărbaţi sunteţi voi, mă?”, îi întreabă Dana Budeanu pe fătălăi.