Dana Budeanu o atacă pe Clotilde Armand: „Aţi plătit angajaţii cu milioane de euro şi i-aţi ţinut în curte, nu i-aţi lăsat să cureţe oraşul”

Dana Budeanu a reacționat dur la declarațiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care a susținut că parcul Herăstrău ar fi trebui curățat de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB), care se află în subordinea Primăriei Generale.

26 mai 2021, 10:05
Dana Budeanu o atacă pe Clotilde Armand: „Aţi plătit angajaţii cu milioane de euro şi i-aţi ţinut în curte, nu i-aţi lăsat să cureţe oraşul”

Dana Budeanu acuză faptul că ALPAB funcţionează printr-o companie municipală care este împiedicată să îşi desfăşoare activitatea, după ce toate companiile „au fost împărţite între USR şi PNL”.

„Acești neterminați, ipocriți, care au preluat puterea administrativă, și vorbim aici de cei de la USR, care au preluat sectoarele și Capitala.

Mizeria generală din acest oraș, infecția în care trăim, într-o pandamie, a spus doamna Clotilde că este din cauza ALPAB.

Mințiți , doamna Clotilde. ALPAD, de ani de zile, operează printr-o companie municipală care făcea curățenie în parcuri. Toate companiile municipale s-au împărțit între PNL și USR, fiecare și-a luat câte ceva. De ce nu funcționează, doamna Clotilde, compania municipală, cu toți angajații, cu milioane de euro în cont și cu utilaje? De ce nu a funcționat în aceste luni?

Cu milioane de euro ați plătit angajații, cărora le-ați spus să stea în curte. Nu au avut voie să iasă să curețe orașul. Este o mizerie de nedescris.” a spus Dana Budeanu la Antena3.

Dana Budeanu: „Întotdeauna teoriile conspiraționiștilor s-au adeverit. Majoritatea trăiește în minciună”

„S-a dat verde să se spună adevărul. Se vor descoperi tot felul de nenorociri și de conspirații care se vor adeveri. Au existat așa foarte mulți deontologi care au creat cumva o opinie general valabil că există acești conspiraționiști și susținători ai teoriilor conspirației, fără să știe că de-a lungul istoriei aceste teorii s-au adeverit.

Toate aceste adevăruri, care astăzi ies la iveală. Întotdeauna adevărul iese la iveală. Prin toate ieșirile mele am încercat doar să diminuez din frica oamenilor. În rest, adevărul, astăzi, nu mai ajută pentru că majoritatea trăiește în minciună și atunci nici nu știu dacă este din păcate, pur și simplu minciuna este alegerea majorității.

Majoritatea trăiește în minciună din toate punctele de vedere”, a mai spus Dana Budeanu.

Citeşte şi: Premierul Florin Cîţu va prezenta miercuri PNRR în Parlament. Ce obiective legate de pensii, salarii şi investiţii îşi asumă Guvernul până în 2024