Dana Budeanu revine cu o nouă POSTARE INCENDIARĂ legată de închiderea şcolilor. Este scandalul momentului în EDUCAŢIE

Dana Budeanu susține că are informații conform cărora 84 de școli din București nu au primit tablete pentru elevi și o acuză pe  Monica Anisie, ministrul Educației, de minciună. De asemenea, vedeta susţine că nu se vor închide școala americană și școala britanică, asta pentru că sunt în Ilfov.

20 oct. 2020, 06:01
Dana Budeanu revine cu o nouă POSTARE INCENDIARĂ legată de închiderea şcolilor. Este scandalul momentului în EDUCAŢIE

Dana Budeanu a interventi în scandalul momentului, legat de eficienţa şcolii online.

Scenariul roşu s-ar putea prelungi. Ministrul Educaţiei: „Trebuie să ne pregătim pentru şcoală online atâta timp cât e necesar”

„PANA LA ACEASTA ORA AM PRIMIT CONFIRMAREA A 84 DE SCOLI DIN BUCURESTI CARE NU AU TABLETE! ANISIE MINTE! HOHHANIS A ZIS CA NU E IMPORTANT CA NU SUNT TABLETE SI DECI CA NU SE FACE SCOALA! A ZIS HOHANNIS CA PANA LA SFARSITUL ANULUI „O SA SE IA SI TABLETE SI N O SA MAI FIE NICI COVID”! TEXTUAL! SFARSITUL ANULUI CALENDARISTIC, RIT NOU SAU VECHI SAU SFARSITUL ANULUI SCOLAR? IDEEA CA TABLETELE SE IAU CAND TRECE COVIDU’! REPET, ASA A SPUS TEXTUAL!”, scrie Dana Budeanu.

De asemenea, două școli din Ilfov nu se vor închide.

„DORESC SA ANUNT CA SCOALA AMERICANA A LU PARTENERU STRATEGIC SI BRITISHU’ NU S AU INCHIS, CA S IN ILFOV, DA TOTI LOCUIESC IN BUCURESTI! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! IA CU TINE SI SCOALA SI SCOALA MEA SI ASCUNDE O N ILFOV PE UNDEVAAAA…IA O CU TINE ACOLO N AMERICA SAU N PIPERAAAA!”, a postat Dana Budeanu.


loading...
Partenerii noștri