Dana Budeanu ridiculizează informaţiile conform cărora Elon Musk se află în România: „Pleacă mâine, să nu prindă bară la bară la Comarnic”

Presa română a prezentat, încă de joi, un fluviu de ştiri "pe surse" care susţineau că noul patron al Twitter şi cel mai bogat om al planetei, Elon Musk, ar fi organizat o petrecere tematică de Haloween la Bran, unde ar fi închiriat faimosul castel care, spune mitologia, ar fi fost casa Contelui Dracula.

31 oct. 2022, 16:39
Dana Budeanu ridiculizează informaţiile conform cărora Elon Musk se află în România: „Pleacă mâine, să nu prindă bară la bară la Comarnic”

Presa a susţinut că însuşi Elon Musk, dar şi alte vedete internaţionale, precum cunoscuta actriţă Angelina Jolie, ar urma să participe la fastuosul eveniment, doar că până la urmă totul s-a dovedit a fi un balon de săpun, ba chiar un fake news de proporţii.

La petrecerea organizată la Bran, dar nu de către Elon Musk, au luat parte câţiva afacerişti de top din Statele Unite, dar necunoscuţi publicului larg, şi unii actori de mâna a doua, cel mult.

Dana Budeanu a ironizat isteria creată în jurul evenimentului încă de când informaţiile „pe surse” au început să apară în presa din România, iar luni a revenit cu o nouă „înţepătură”.

Sătui de circul mediatic, până și MAI a conformat că celebrul miliardar nu a pus piciorul în România, ba mai mult, au anunţat chiar faptul că avionul miliardarului nu a părăsit teritoriul SUA.

Dana Budeanu a ironizat la rândul său circul mediatic pornit de la mai multe informaţii oferite de unele publicaţii fără a fi verificate.

„Musk pleacă mâine (n.r. marţi) ca să nu prindă bară la bară la Comarnic, cum e lunea dimi. Presa? Preluaţi!”, a scris Dana Budeanu pe o reţea de socializare.

Dana Budeanu

Citeşte şi: Gigi Becali știe ce s-a întâmplat la Bran, la petrecerea lui Elon Musk: „Stăpânul lor e Satan. Mi-e frică și mie!” | EXCLUSIV