Dana Budeanu se implică în scandalul caselor selfpay și îl atacă dur pe George Buhnici: ”Creier se găsește la supermarket?”

Creatoarea de modă Dana Budeanu s-a enervat pe George Buhnici, după ce jurnalistul a avertizat că România s-ar putea confrunta cu un val uriaș de greve dacă posturile de la stat vor fi reduse pe modelul celor din supermarketuri, unde casierii sunt înlocuiți de aparate selfpay.

08 mart. 2023, 18:33
Dana Budeanu se implică în scandalul caselor selfpay și îl atacă dur pe George Buhnici: ”Creier se găsește la supermarket?”

Dana Budeanu nu este prima persoană publică implicată în subiectul ”fierbinte” al săptămânii, mai mulți politicieni exprimându/și deyacordul față de deciyia Auchan de a desființa toate posturile de casieri.

”CREIER SE GASESTE LA SUPERMARKET? NU! LA MULTI ANI LA TOATE CASIERELE DE 8 MARTIE!

VA PUPA GEORGE!

PS: COSTUL DIGITALIZARII NU E INCLUS IN PRETUL DE LA RAFT, IL TINE EL, “JURNALISTU”! MARS!

SEMNEAZA UNA DE 48 KG, DECI POT!, scrie Budeanu pe Facebook.

Citește și: Salarii în Poliție. Câți bani câștigă lunar un polițist în România, în 2023

George Simion, președinte AUR și deputat, îndeamnă la boicotarea retailerului Auchan, după ce gigantul francez a decis să elimine casierii.

„AUR este în favoarea progresului, tehnologiei pentru progres social, dar asta nu trebuie să ne ducă la forme de control social, să lase în urmă cetăţenii care nu au competenţe digitale. Am luat atitudine împotriva unui retailer care renunţa de tot la casieri, pentru că nu îi putem lăsa în urmă, marginalizaţi, pe cei care nu ştiu să folosească casele electronice. Cerem PSD, care a luat atitudine împotriva utilizării caselor de marcat fără casier, să aplice legislaţia existentă, prin toate ministerele şi instituţiile pe care le conduce”, a spus George Simion, marţi, într-o declaraţie de presă, la Parlament.

Citește și: Marcel Ciolacu intervine după scumpirea poliţelor RCA. „E posibil să fie un faliment anunţat” VIDEO