Dana Budeanu: TVR trebuie să ajungă la USR PLUS „doi şi-un sfert”. Năsui, Drulă și Voiculescu sunt niște fătălăi

Dana Budeanu vine cu reacții acide la adresa noului Guvern, mai ales după episodul în care Revelionul de la TVR a fost apostrofat de liderii puterii.

04 ian. 2021, 22:14
Dana Budeanu: TVR trebuie să ajungă la USR PLUS „doi şi-un sfert”. Năsui, Drulă și Voiculescu sunt niște fătălăi

Dana Budeanu s-a arătat revoltată de faptul că un moment umoristic este tratat cu anchete. Aceasta spune că nu poți cenyuta râsul, iar în alte țări civilizate toți comedianții râd de politicienii importanți.

Dana Budeanu: TVR trebuie să ajungă la USR PLUS „doi şi-un sfert”

„Glumesc, fac această caterincă pe absolut toate subiectele principale ale unei zile şi cred că în momentele grele în care îţi pierzi vibe-ul pozitiv, cred că este nevoie de umor. E nevoie să râdem. Nimeni nu poate să-ţi ia asta.

Eu am fost extrem de cenzurată. Şi pe mine m-au atacat foarte multe ONG-uri din astea care nu ştiu ce sunt, fără succes. Pentru că nu ai cum să opreşti ceva ce este natural să existe. N-ai cum. Cum să cenzurezi râsul?! Oriunde pe glob, în ţările civilizate, toţi comedianţii râd de prim-miniştrii, de toată lumea. Gândiţi-vă ce a păţit Trump, ce păţeşte azi Boris Johnson. Nu intervine nici miliţia, nici ONG, niciunul ca Bulai ăsta, nici nu ştiu de unde a apărut. Nimeni nu intervine, pentru că naţiile civilizate se bucură, râd.

Probabil a existat o negociere după alegeri şi TVR trebuie să ajungă la USR PLUS „doi şi-un sfert”. Aşa le spun eu, e un pamflet care a ajuns în 2020 să însemne realitatea. Doar 3 miniştri din marele guvern de coaliţie sunt copiii unor foşti mari securişti. Mie îmi plac securiştii mult, dar hai să recunoaştem această stare de fapt.

Căutaţi pe net, pe Google, trei nume: Năsui, Drulă, Voiculescu. Eu nu am nimic cu ei. Sunt niște fătălăi. Mă gândesc la părinții lor. Tu ai fost cine ai fost înainte de Revoluție. Tu, să te uiți la fiul tău și să te uiți la Năsui. Măscăricii ăștia vin cu sacul în spate cu sendvișelul și ne spun nouă ce ne fac. Cum să contești activitatea oricui, de două zile. Trecem peste orice. Ăștia sunt niște măscărici, n-au făcut nimic în viață.

Alegerile astea nu au însemnat nimic. De ce? Pentru că nu se respectă voturilor alegerilor.”, a spus Budeanu, la Antena 3.

Citește și: Dana Budeanu îl desfiinţează pe Nicuşor Dan: Să îţi fie ruşine cum arată Capitala în zi de Sărbătoare. Aşa arăţi tu!