Dana Grecu revine! A semnat cu un nou post de televiziune generalist: „Pare o nebunie, dar lucrurile sunt foarte logice”

Dana Grecu revine în lumina reflectoarelor. Fosta jurnalistă Antena 3 a semnat un nou contract cu o televiziune care devine generalistă.

14 ian. 2022, 10:18
Dana Grecu revine! A semnat cu un nou post de televiziune generalist: „Pare o nebunie, dar lucrurile sunt foarte logice”

Pe Dana Chera, fostă Grecu, lumea o cunoaște datorită numeroaselor emisiuni pe care le-a realizat la Antena 3. Apoi, jurnalista a intrat în concediu de maternitate și nu s-a mai întors la vechiul loc de muncă.

Acum un an și jumătate a prezentat emisiuni la postul de televiziune Medika Tv, iar acum a semnat contractul cu Etno Tv, care se schimbă într-un canal generalist, cu o componentă informativă.

„Prima mea reacţie când am auzit postul? Am tăcut, nu am zis nimic”, a spus Dana Chera.

„Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înțeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este «alergat» de posturile de știri. Este un public care votează, care vrea să fie informat, care îngroașă rândurile la plata taxelor. Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el.

Nu i-aş spune un public bătrân, nici publicul doar unei generaţii. Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă”, a declarat Dana Grecu despre semnarea contractului cu Etno TV, pentru paginademedia.ro.

La Etno Tv, Dana Chera va avea un talk-show pe teme politice, sociale, ce va fi difuzat în prime-time. Emisiunea va putea fi urmărită de la ora 20.00 până la ora 22.00, de două ori pe săptămână.

De asemenea, va mai avea o emisiune de weekend. „O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV. O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte. O emisiune despre tainele minţii, dar despre suflet 100%”, a mai spus Dana Grecu pentru sursa mai sus menționată.


loading...
Partenerii noștri