Dana Nălbaru, probleme cu a doua sarcină: „Nu mă mai ridic din pat”

Dana Nălbaru aşteaptă cu zâmbetul pe buze cel de-al doilea copil şi nu mai are răbdare până la momentul cel mare. Vedeta este însărcinată în 7 luni şi urmează să nască pe la mijlocul lunii iulie.

26 mai 2015, 08:59
Dana Nălbaru, probleme cu a doua sarcină: „Nu mă mai ridic din pat”

Dana Nălbaru a povestit în detaliu despre sarcina sa şi a mărturisit că s-a confruntat cu dureri pe parcursul acestor luni. De asemenea, cântăreaţa a spus că în ultimele săptămâni, intenţionează să ia o pauză pentru a se odihni.

„Mai am 7 săptămâni până nasc şi am senzaţia că în ultimele 3 săptămâni nu o să mă mai ridic din pat, că o să fiu aşa rotundă. Mă simt rotundă, chiar dacă nu sunt neapărat. Mi-e mai greu, normal. Eu sunt mai activă de fel, deşi toată sarcina mi-a fost greu şi am avut dureri, a trebuit să mă mişc pentru că am avut tot felul de activităţi. Mă gândesc ca peste vreo două săptămâni să iau o pauză şi să încep să stau. 

Dana Nălbaru, însărcinată pentru a doua oară

Să nu dramatizăm, am o sarcină diferită de prima, probabil că datorită vârstei organismul meu simte altfel schimbările care se produc în el. Dar nu am de ce să mă plâng, nu am stat în pat, am dureri ca orice altă femeie care poartă o viaţă în ea,” a spus Dana Nălbaru, în ediţia de marţi a emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Dana Nălbaru este căsătorită cu celebrul actor Dragoş Bucur. Din mariajul lor a rezultat o fetiţă, pe nume Sofia.