Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, prima dispută după ce şi-au retras fiica de la şcoală. Cei doi nu se pot pune de acord asupra programului

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur se confruntă cu o primă problemă, după ce şi-au retras fiica de la şcoală. Cei doi nu se pot pune de acord asupra programului Sofiei. Cântăreaţa spune că cel mai bine ar fi ca micuţa lor să aibă un program bine stabilit, în timp ce soţul ei crede că aceasta ar trebui să se joace mai mult.

10 oct. 2016, 14:16
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, prima dispută după ce şi-au retras fiica de la şcoală. Cei doi nu se pot pune de acord asupra programului

„Eu cred că e bine ca Sofia să aibă un program, să fie mai organizată. El spune, nu, este bine s-o lăsăm să se joace cât mai mult, cât mai liber și la un moment dat își va găsi drumul. Sunt două linii foarte diferite, dacă mă întrebi pe mine, dar încercăm să ne întâlnim undeva la mijloc”, a declarat Dana, la Europa FM, potribit b1.ro.

Cei doi părinți consideră totuși că decizia de a studia în regim homeschooling este cea mai bună pentru fetița lor.

Graba de a te trezi dimineața, graba de a te împacheta, graba de a fi o rotiță într-un sistem. Sofia e mai organizată, imaginația ei zburdă mai bine, creativitatea ei e mai bine pusă în valoare. E mai independentă, face lucruri nu pentru că există în spatele lor un „trebuie” exterior, ci pentru că îi plac și există pentru ele un „trebuie” interior”, a spus cântăreaţa, potrivit „Şapte seri”.

Cântăreaţa susţine că de când Sofia nu mai merge la școala tradițională, aceasta e mai liniștită, iar din viața lor a dispărut graba.

Citeşte şi Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru, pasibili de amendă pentru că şi-au retras copilul de la şcoală