Dana Roba a ajuns la poliție. Fostui ei soț, Daniel Balaciu, o terorizează în continuare: „Mi s-a spus însă că trebuie să mă obișnuiesc”

Dana Roba a ajuns la poliție. Cazul vedetei a șocat o țară întreagă, după ce a fost bătută cu bestialitate de către soțul său, Daniel Balaciu. Bruneta a ajuns la spital cu răni grave din cauza loviturilor pe care le-a suferit și a fost la un pas să își piardă viața și să lase două fetițe fără mamă.

11 oct. 2023, 09:23
Dana Roba a ajuns la poliție. Fostui ei soț, Daniel Balaciu, o terorizează în continuare: „Mi s-a spus însă că trebuie să mă obișnuiesc”
Dana Roba a ajuns la poliție

Dana Roba a ajuns la poliție. Make-up artista a reușit să supraviețuiască și să se pună pe picioare din nou, deși la început nici măcar medicii nu îi dădeau mari șanse. S-a întors acasă, la fiicele sale, și-a reluat activitatea în salon, ba chiar și-a refăcut și viața amoroasă. Cu toate acestea, coșmarul nu pare să se sfârșească. Daniel Balaciu i-a făcut o mulțime de plângeri, acuzând-o că își neglijează copiii.

Citește și: Dana Roba, primele declarații după ce a stat față în față cu Daniel Balaciu, soțul care a încercat să o ucidă: „Am plâns mult. Nu mă vai văd cu el”

Dana Roba a ajuns la poliție

Cu toate acestea, coșmarul nu pare să se sfârșească. Daniel Balaciu i-a făcut o mulțime de plângeri, acuzând-o că își neglijează copiii. Make-up artista a lămurit imediat situația, mărturisind că fiicele sale sunt în permanență supravegheate.

Ar fi trebuit să ajung mâine la București, ca să fac un RMN, dar trebuie să mă duc IPJ, căci soțul care m-a distrus mi-a făcut plângere. Iar azi mi-a făcut o altă plângere. Mă acuză că las copiii cu bona, nesupravegheați, dar și cu prietenul meu.

Eu le-am zis așa: ‘Oameni buni, fetele mele sunt supravegheate, stau și cu mătușa mea, ea este mereu cu mine!’ Stau și mă gândesc. Mă mir că el, cu mâinile legate, îmi face atâtea plângeri. Mi s-a spus însă că trebuie să mă obișnuiesc. Nu cred că o să mai las neamurile lui în prezența fetelor mele după faza asta, deși soacra a fost la noi zilele trecute”, a mărturisit Dana Roba pentru Playtech.ro

Dana Roba, planuri de nuntă cu Beniamin

Relația dintre Dana Roba și iubitul ei, Beniaminm merge din ce în ce mai bine. Vedeta este foarte fericită alături de partenerul ei și abia așteatpă să divorțeze de cel care i-a făcut viața un calvar și aproape a ucis-o. Make-up artista are deja planuri de măritiș și și-ar dori să fie o mireasă nonconformistă.

Eu abia aștept să mă văd divorțată. Relația îmi merge foarte bine. Nu avem încă neapărat planuri în acest sens. Dar abia aștept să divorțez, iar apoi vom vedea. Pot spune că el e bărbatul vieții mele.

Evident, abia aștept să mă mărit din nou. Aș vrea să fiu o mireasă mai nonconformistă. Mi-aș lua o rochie roz, nu aș mai vrea rochie albă”, a declarat Dana Roba, pentru fanatik.ro.