Dana Roba, despre calvarul trăit lângă cel care a adus-o la pragul dintre viață și moarte. A muncit 7 ani fără încetare pentru a-și întreține familia: „Am lucrat până în momentul în care am născut”

Dana Roba povestea, în urmă cu câțiva ani, că muncește fără încetare pentru a-și întreține familia, spunând despre soțul ei că nu a lucrat o zi în viața lui.

01 iul. 2023, 19:05
Dana Roba, despre calvarul trăit lângă cel care a adus-o la pragul dintre viață și moarte. A muncit 7 ani fără încetare pentru a-și întreține familia: „Am lucrat până în momentul în care am născut”
Ce sacrificii a făcut Dana Roba pentru a-și întreține familia

Dana Roba a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat în urmă cu câțiva ani, că muncește non-stop pentru ași putea întreține familia. Soțul acesteia, cel care avea să o desfigureze mai târziu, nu ar fi lucrat o zi în viaa lui.

Cazul make-up artistului a șocat o lume întreagă. Fiind cunoscută ca o femeie liniștită, pocăită, care nu permitea nici să vadă un bărbat în salonul ei, a ajuns să fie atacată de soțul ei cu ciocanul. Loviturile au fost la un pas de a-i aduce sfârșitul, dar, deși medicii nu credeau că o vor putea salva, Dana Roba a supraviețuit ca prin minune.

Citește și: Dana Roba, prima postare pe rețelele de socializare, după ce a fost la un pas de moarte: „Ultima fotografie în care am arătat impecabil”. Ce operații trebuie să mai facă

Potrivit spuselor sale, soțul ei, cu care este căsătorită de mai bine de șapte ani, nu ar fi muncit niciodată. Pe parcursul mariajului, ea a fost cea care a muncit pentru a întreține întreaga familie, oprindu-se doar două săptămâni. Chiar și înainte de a deveni mămică, chiar dacă burtica o incomoda, a mers la muncă.

„Acum sunt mai motivată să muncesc pentru că am copii, trebuie să muncesc mai mult, trebuie să le ofer absolut totul”, spunea aceasta.

La acel moment, de casă se ocupau soacra și soțul ei. Ea aveaa toată ziua ocupată la salon, dedicându-și o mare parte din timp carierei.

„Grijă în sine au soțul meu și soacra mea. Ei se ocupă cel mai mult de fete. Eu, din punct de vedere financiar. Cineva trebuie să aducă și bani în casă, eu nu am stat niciodată în concediu de maternitate sau așa.

Eu, la două săptămâni după ce am născut fetele m-am întors la muncă.(…) Nu puteam să stau acasă și am lucrat inclusiv până în momentul în care am născut, înainte cu o zi”, spunea Dana Roba, pentru Wowbiz.

Citește și: Dana Roba s-a întors în casa groazei! Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost externată din spital, la trei săptămâni de la momentul în care și-a văzut moartea cu ochii

Fosta iubită a lui Nicolae Guță spune că și-a dat seama că are această pasiune încă de la vârsta de cinci ani, atunci când a găsit un ruj pe stradă și l-a folosit pentru a se machia. Chiar dacă părinții săi își doreau ca ea să devină asistentă sau farmacistă, și-a urmat visul și și-a deschis propriul salon.

„M-am apucat de machiaj pentru că asta mă vedeam făcând de când eram eu mică. Prima mea interacțiune cu make-up a fost la vârsta de 5 ani, când am găsit un ruj pe stradă și m-am dat cu el la ochi. Atunci a fost pentru prima dată când eu am simțit că trebuie să fac meseria asta.

 Anii au trecut, părinții mei voiau să mă fac asistentă sau farmacistă, eu nu aveam nicio treabă cu latura asta, plus că la farmacie trebuia să înveți foarte mult și nu era de mine.

Eu m-am născut artistă și asta sunt de când mă știu. M-am dus și am făcut cursuri de make-up. În timpul liceului, la mine la bancă găseai absolut toate machiajele, de la rujuri la fonduri de ten. Salonul Dana Style era la mine la bancă. Dacă voiai să îmi ceri un pix, la mine nu găseai (…) Colegele mele de clasă mi-au devenit cliente la machiaj”, povestea Dana Roba, în cadrul aceluiași interviu.