Dana Roba, noi declarații despre Daniel Balaciu, soțul care a mutilat-o. Ce mesaj i-a transmis acesta

Dana Roba face noi declarații legate de un apel telefonic cu Daniel Balaciu, care, din punct de vedere legal, încă este soțul ei.

15 mai 2024, 08:38

Dana Roba nu se ferește să vorbească și face noi declarații surprinzătoare despre o discuție cu Daniel Balaciu, cel care a mutilat-o. Cu toate că cei doi nu mai au o relație, încă sunt căsătoriți, iar Dana mărturisește ce i-a transmis acesta, din spatele gratiilor.

Femeia recunoaște că vrea să îl decadă din drepturi pe tatăl fetițelor, după ce medicii au confirmat că acestea au fost martore la ororile prin care a trecut ea. Fetițele sunt rușinate să vorbească despre ce s-a întâmplat și se simt vinovate de ceea ce a pățit mama lor.

„Judecătorul mi-a admis cererea de audiere a copiilor de un psiholog expert. Fetele au fost de față, sunt traumatizate. Dar da, atât pshihologul cât și avocatul mi-a spus că el va fi decăzut din drepturi. Fetele au rușine să povestească cele întâmplate, trebuie să le duc în continuare la psiholog, pentru a scăpa de acest lucru. Ele povestesc cu rușine, de parcă ele au fost de vină pentru cele întâmplate. Sunt singură că, la momentul acela, a amenințat fetele să nu spună nimic. Decăderea din drepturile părintești va fi șocul final, își va pierde mințille. Și eu dacă aș fi făcut ce a făcut el, eram decăzută din drepturi. El trebuie să plătească, nu are dreptul să mai fie tată”, a spus Dana Roba pentru Spynews.ro.

Citește și: Cum reușesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda să treacă peste momentele tensionate din căsnicie: „Am putea să ne despărțim, fiindcă motive am putea să găsim”

Ce i-a spus Daniel Balaciu soției lui, din închisoare

După o perioadă cruntă, în care era cât pe ce să își piardă viața, make-up artist-ul Dana Roba se luptă în instanță cu Daniel Balaciu, soțul ei, care a mutilat-o. Dana și-a făcut curaj și a vorbit despre ce i-a transmis bărbatul din închisoare, contactând-o prin intermediul părinților lui. Daniel i-ar fi transmis femeii că nu îi va da niciodată semnătură să iasă cu fetițele din țară.

„Cum să nu îmi dai tu mie semnătură să pot face pașapoarte fetelor pentru a le duce la duc Disneyland anul acesta. E nu pot pleca din țară cu ele. Am vrut să le duc pe fete în Germania, la sora mea care s-ar fi ocupat de ele. Asta m-a motivat și mai tare să duc fetele la psiholog, pentru a avea custodie totală și să fie decăzut din drepturi. A trebuit să îl rog frumos să îi dea semnătură lui Celine să o pot înscrie la școală. Daniel a sunat-o pe fosta mea soacră și a cerut să mă sune. M-au sunat de pe telefonul socrului meu si vorbeam pe difuzor, cam așa se vorbește cu el. Mi-a spus că nu vrea să îmi dea nici o semnătură pentru pașapoartele fetițelor și nu o va face nicodată pentru că vreau să mă folosesc de semnătura lui. Nu este prima dată când ia legătura cu noi, am mai vorbit cu el înainte de sărbători și le-a spus fetelor că atunci când va iesi din închisoare ne va scoate afara din apartament pe toate și că eu sunt o femeie de moravuri ușoare și așa mai departe…Le-a spus că eu l-am băgat la închisoare și nu mă va ierta niciodată.”, a declarat make-up artistul.

Citește și: Carmen Grebenișan, noi detalii despre divorț. Cine va rămâne în penthouse: „Acum trec un pic printr-o situație inconfortabilă”