Dana Roba, noi imagini cu presupusul iubit. Cum au fost fotografiați cei doi: „S-a rugat pentru mine și viața mea”

Dana Roba, noi imagini cu presupusul iubit. Make-up artista a primit a doua șansă la viață și îi este recunoscătoare Divinității pentru ea. Chiar dacă nu a trecut foarte mult timp de când a ieșit din spital, vedeta s-a afișat cu un bărbat misterios, Beniamin, despre care spune că îi este doar prieten.

16 aug. 2023, 09:06
Dana Roba, noi imagini cu presupusul iubit. Cum au fost fotografiați cei doi: „S-a rugat pentru mine și viața mea”
Dana Roba, noi imagini cu presupusul iubit

Dana Roba, noi imagini cu presupusul iubit. La scurt timp după ce au fost surprinși într-un mall din Timișoara, vedeta și Beniamin par că vor să dea și mai multă amploare zvonurilor. Deși make-up artista a negat existența unei povești de iubire, descriindu-l pe bărbat un bun amic, fotografiile postate sunt destul de interpretabile.

Citește și: Cum arată Dana Roba, la mai bine de două luni de la atacul cumplit. Cât de mult i-a crescut părul make-up artistei

Dana Roba, noi imagini cu presupusul iubit

Make-up artista s-a filmat, în plină noapte, la un restaurant alături de Beniamin, în timp ce ambii savurau câte o prăjitură. Cadrul pare desprins dintr-o poveste romantică, iar la un moment dat bărbatul face un semn de sărut către Dana Roba.

Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut sa îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru ca își dorește sa ma viziteze la spital cu un buchet de flori.

A fost sigur ca voi muri, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea. Când am ieșit din coma a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut. Cele care m-ați judecat, nu mă îngropați de vie, am dreptul la viața ca oricare alta femeie.”, a scris Dana Roba, pe Instagram.

Ce mesaj i-a transmis una dintre fiice

Dana Roba s-a filmat alături de fetițele sale pe stradă, semn că toate rănile încep să i se vindece și viața să-i revină la normal. Una dintre ele i-a spus mamei sale că știe deja ce vrea să se facă atunci când va fi mare. Mai precis, aceasta a mărturisit că vrea să fie designer vestimentar.

Fetițele Danei Roba vorbesc limba engleză pentru că aceasta este foarte preocupată de educația lor. De altfel, micuța i-a mărturisit în engleză care este visul său când va fi mare. „Când mă voi face mare, o să vreau să fiu designer de haine”, a spus fetița.