Dana Roba nu are milă pentru fostul soț care a fost la un pas să o omoare cu ciocanul: „Îl execut silit! Îl las fără tot ce are”

Dana Roba nu-l iartă pe fostul soț, Daniel Balaciu, care a trimis-o în comă și la un pas de moarte, după o bătaie îngrozitoare în care a folosit și un ciocan. Make-up artista amență cu executarea silită, fiind posibil să îi ia fostului partener toate proprietățile deținute.

29 ian. 2024, 17:59
Dana Roba nu are milă pentru fostul soț care a fost la un pas să o omoare cu ciocanul: „Îl execut silit! Îl las fără tot ce are”
Dana Roba nu are milă pentru fostul soț care a fost la un pas să o omoare cu ciocanul: „Îl execut silit! Îl las fără tot ce are”

Pe lângă relele fizice și psihice pricinuite, Daniel Balaciu a și reclamat-o pe Dana Roba pentru evaziune fiscală, deși aceasta era singura care aducea bani în casă, pentru familia lor. Dana Roba spune acum că îl va executa silit pe fostul soț și îi cere o sumă mare de bani.

Citește și: Dana Roba a schimbat tactica! Ce soluție a găsit make-up artista pentru a-și înfunda fostul partener. ”Le-am spus fetelor că le va da și lor cu ciocanul în cap!”

Dana Roba nu are milă pentru fostul soț: îl va executa silit

Dana Roba a fost la un pas de moarte, după ce Daniel Balaciu a bătut-o îngrozitor, vara trecută. Make-up artista și-a revenit spectaculos, chiar dacă medicii i-au dat șanse aproape 0 de supraviețuire. După tot coșmarul prin care a trecut, Dana Roba vrea să se răzbune și intenționează să vândă apartamentul în care s-a petrecut oroarea și să împartă banii cu fostul soț, însă doar în anumite condiții.

Dana Roba și Daniel Balaciu se vor întâlni la tribunal, pe 2 februarie și machieuza amenință că îl va executa silit pentru tot ceea ce a făcut, lăsându-l fără vreun ban sau proprietate.

O să îl execut silit. Dacă îmi dă 220.000 de euro, vând apartamentul și apoi facem jumi-juma. Dacă nu îmi dă, îl execut cu apartamentul, casa, tot ce are el. Încă nu s-a aprobat, dar lui i s-a pus sechestru pe tot ce are. Plus că Spitalul Județean l-a dat în judecată și are să dea și acolo 3.000 de euro. Eu i-aș lua apartamentul pe care vreau să îl vând cu 110.000 de euro. Plus 10% din casa lui, plus că mai are un teren de fotbal pe care primarul l-a trecut pe numele lui. A fost când noi eram căsătoriți, eu am plătit intabularea, eu m-am ocupat și de asta. Nu îmi doresc nici pensie alimentară de la el”, a spus Dana Roba pentru CANCAN.RO.

Dana Roba susține că doar ea a fost cea care a adus bani în casă în toți anii cât au fost împreună, însă înainte de a intra după gratii, Daniel Balaciu i-a făcut plângere pentru evaziune fiscală.

Eu l-am întreținut pe el în toți acești ani. Imaginează-ți că el mergea în weekend cu copiii la sat și, când se întorcea, deja avea cadoul cumpărat. I-am cumpărat numai tricouri și pantaloni de firmă, iar eu nu meritam nici un buchet de flori la an. El mi-a făcut și plângere că fac evaziune fiscală”, a mai declarat bruneta.

Dana Roba și soțul ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fetițe superbe. in păcate, problemele din căsnicia lor au devenit atât de apăsătoare, încât s-a ajuns la dorința de crimă. Dana Roba era deja săturlă să își mai crească fiicele într-un mediu toxic, unde certurile și limbajul agresiv al tatălui lor predomina.

Ea l-a laudat mereu, dar la un moment dat am prins-o nervoasă și supărată și mi s-a plâns că soțul ei se comportă foarte urât cu ea, că e agresiv verbal și că ea a hotărât să divorțeze pentru că nu voia să-și crească fetițele într-un mediu toxic. Mai mult decât atât, el îi cerea din ce în ce mai mulți bani și avea pretenția să mănânce la cele mai scumpe restaurante deși nu muncea. Ea câștiga foarte mulți bani, dar lucra până cădea din picioare, avea cliente și la patru dimineața, iar el avea mult timp liber, când fetele erau la grădiniță”, a declarat o sursa apropiata de Dana Roba, pentru Viva.ro, acum câteva luni.

Citește și: Dana Roba, ameninţată de soţ din închisoare: „A spus că ne scoate pe toţi afară din casă”