Dana Roba susţine că soţul ei i-a furat banii. Suma imensă pe care i-o cere după ce desfigurat-o: „Îmi va plăti!”

Dana Roba şi-a revenit după ce a trecut prin momente dificile, însă mai are nevoie de trei intervenții chirurgicale despre care spune că vor costa 10.000 de euro. Femeia susţine că, după ce a fost lovită cu bestialitate de soțul ei, acesta i-a și furat o sumă mare de bani.

11 iul. 2023, 08:29
Dana Roba susţine că soţul ei i-a furat banii. Suma imensă pe care i-o cere după ce desfigurat-o: „Îmi va plăti!”
Dana Roba susţine că soţul ei i-a furat banii. Suma imensă pe carei-o cere după ce desfigurat-o: "Îmi va plăti!"

Dana Roba susţine că soţul ei i-a furat banii. Daniel Balaciu este un cunoscut om de fotbal din Timiș. A fost arbitru la ligile inferioare, iar din 2021 era jucător, antrenor și investitor la echipa din Șemlacu Mic. Mai mult, în urmă cu câteva luni, acesta a primit o diplomă de excelență în sport!

Citeşte şi: Dana Roba şi-a arătat şi operaţia din spatele capului! „Când îmi pun mâna mă îngrozesc câte cusături am!” VIDEO

Acum, cea pe care a agresat-o violent, îl acuză şi de faptul că i-a furat baniişi îi cere despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro! „La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Eu am capul crăpat, mâinile în ghips până la cot și dureri mari de picioare. Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat opt ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane! Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi, s-a sucit, dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane. Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap, acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de 1.400 de lei. Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000 de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de 10.000 de euro”, a declarat Dana Roba pentru playtech.ro.

Citeşte şi: Daniel Balaciu, declarații tulburătoare despre fapta comisă față de soția sa, Dana Roba: „ Eu nu am lovit-o niciodată, în schimb ea m-a agresat de mai multe ori”

Daniel Balaciu a fost reținut de autorități şi a explicat de ce a ajuns să-şi agreseze soţia: „Dana nu m-a schimbat nici măcar o zi, iar situația asta mi-a provocat un stres continuu. În data de 8 mai, soția mea a depus o cerere de divorț la notar și am primit un termen de răzgândire până în data de 9 iunie. Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat. Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine, că am lucrat 10 ani la jandarmi. Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea. Am poze cu ea venind acasă la 1 noaptea. Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază, ea mi-a distrus familia. În toată perioada în care am fost împreună nu i-am dat nicio palmă”.