Dana Rogoz, dezvăluiri inedite din viaţa intimă. Locurile neobişnuite în care a făcut dragoste

Dana Rogoz a făcut o serie de dezvăluiri neaşteptate din viaţa intimă. Actriţa nu s-a sfiit şi a povestit în ce locuri neobişnuite a întreţinut relaţii cu soţul său. Se gândea că o să aibă de suferit dacă cineva află!

12 nov. 2018, 10:01
Dana Rogoz, dezvăluiri inedite din viaţa intimă. Locurile neobişnuite în care a făcut dragoste

Dana Rogoz, în vârstă de 33 de ani, este căsătorită cu Radu Dragomir, 49 de ani, și au împreună un băiețel pe nume Vlad Luca, în vârstă de 4 ani. Ea a vorbit recent despre preferințele sale sexuale. Potrivit unica.ro, ea a dezvăluit cel mai ciudat loc în care a făcut sex. Dana Rogoz s-a destăinuit fără nicio inhibiție: „Nu știu dacă este cazul să spun asta. Am făcut în locuri publice, într-o grădină botanică, dar nu la noi în țară. Mi-a fost teamă că mă vor opri la graniță pentru că am trăit cu senzația că am fost filmată.’

Citeşte şi Dana Rogoz, internată de URGENŢĂ la SPITAL. Decizie EXTREMĂ luată de MEDICI

Ea a mai clasificat, pe o scală de la 1 la 10, importanța masturbării în viața sa sexuală: „O consider importantă și necesară, dar nu am nevoie de ea atât de des. Pot să-mi satisfac și altfel nevoile.’ – a răspuns fără să stea mult pe gânduri îndrăgita actriță.

Dana Rogoz primea la 18 ani jucării sexuale

Dana Rogoz a povestit o etapă foarte haioasă din adolescența sa: „După 18 ani foarte multă lume îmi făcea cadou jucării sexuale. Erau pe genul: ‘A crescut Abramburica!. Am primit de toate, de la chiloți comestibili și cătușe cu puf și până la gadgeturi. Aveam o noptieră plină, dar nu pot să zic că le-am accesat… a fost așa o perioadă, dar după mi-a trecut.”