Dana Rogoz are probleme de sănătate şi a ajuns pe mâna medicilor: După un RMN am aflat că am o fractură a osului sacru

Dana Rogoz a scris pe blogul său despre problemele de sănătate din ultimul timp. Actriţa a suferit o fractură de os şi are dureri. Din cauza durerilor, Abramburica a fost chiar nevoită să lipsească din câteva spectacole de teatru.

06 oct. 2016, 15:54

„Ma doare, nene. Inca ma doare. Si ghici de ce? Pentru ca dupa un RMN facut mai de curand am aflat ca am o mica fractura a osului sacru. Dupa cum vedeti, ma misc. Joc si teatru, in seara aceasta chiar,”Jurnalul lui Adam si al Evei” la Godot Cafe Teatru de la ora 19:00. Am renuntat pana acum doar la o singura reprezentatie a spectacolului „#teenspirit” de la Excelsior, pentru ca puteam fi inlocuita. Acel spectacol e mult mai motric si se nimerise sa fie chiar imediat dupa ce am aflat de „intrerupere a continuitatii peretelui anterior…”, „protruzie”, „intracanalar”, L4 -L5, S3, S1 si alte nume ce imi erau pana nu demult complet straine.

Nu e o fractura care sa fie problematica, e un os stabil. Fiind atat de mica, unii doctori nici nu au observat-o initial, altfel nu imi explic… Ma rog, acum stiu de ea, stiu care sunt miscarile pe care trebuie sa le evit si, teoretic, in 6 saptamani se va suda la loc, iar eu voi fi ca noua. Chiar azi cand am iesit din cabinetul unui neurochirurg acesta mi-a zis „stai linistita, esti bine”, iar eu i-am zis „eh, atunci ma duc la schi”, iar dansul mi-a raspuns foarte serios, cum ii sade bine unui sef de sectie pe care il astepti 3 ore in fata usii: „o iau ca pe o gluma”. Umorul, Slava Domnului, e foarte solid si nu a suferit nici macar o fisura”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei.

Vezi si: Dana Rogoz a intrat în posesia moştenirii lăsate de tatăl său. Ce planuri are vedeta cu banii