Dana Rogoz, din nou pe sticlă, va prezenta „Mă însoară mama” de la Pro TV

Actrița Dana Rogoz se alătură emisiunii Mă însoară mama, pe care Pro TV o pregătește pentru acest început de an. Ea va prezenta reality-show-ul alături de Gabriel Coveșanu.   

29 ian. 2018, 09:29
Dana Rogoz, din nou pe sticlă, va prezenta „Mă însoară mama” de la Pro TV

Dana Rogoz intră în proiect și va avea rolul povestitorului care va comenta din exterior interacțiunile băieților cu pretendentele lor, dar și posibilele conflicte care vor apărea pe parcursul show-ului între mamele băieților și viitoarele nurori, potrivit reprezentanților postului TV.

Dana Rogoz: „Cove e pețitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi în fiecare moment alături de mamele și fiii acestora în căutarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, în fața monitorului, relaxată, urmărind toate etapele prin care vor trece concurenții, să pot trage concluziile, cu empatie și umor. Trebuia să existe și o prezență feminină care să vină cu propriul punct de vedere și care să echilibreze balanța. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grijă!”

Emisiunea „Mă însoară mama!” prezintă opt băieți din medii diferite care vor fi ajutați de mamele lor să își găsească posibile soții.