Dana Rogoz, împietrită de durere. Vezi PRIMA REACŢIE a ei după decesul Micăi de la Abracadabra

Michaela Niculescu de la Abracadabra, cunoscută sub numele de Mica, a murit, joi, după o hemoragie masivă cu ruptură esofagiană. Mica avea 31 de ani și fusese diagnosticată cu ciroză hepatică. Familia şi prietenii sunt sfâşiaţi de durere.

14 mart. 2013, 18:47
Dana Rogoz, împietrită de durere. Vezi PRIMA REACŢIE a ei după decesul Micăi de la Abracadabra

Vestea că Mica era foarte grav bolnavă a luat pe toată lumea prin surprindere. Nici familia ei şi nici prietenii nu ştiau că fata a fost diagnosticată cu ciroză hepatică încă din anul 2012. Pentru a-i scuti de suferinţă, Mica a ales să nu spună nimănui acest lucru.

VEZI ŞI: Ducu de la Abracadabra: Mica este mai deşteaptă decât noi toţi la un loc

Dana Rogoz, fost colegă a Micăi de la Abracadabra, a vizitat-o la spital imediat cum a aflat trista veste. Joi, după ce Mica s-a stins din viaţă, Dana a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Azi-noapte am visat-o şi mi-a spus că o să-i fie bine de acum înainte, că a depăşit orice obstacol… Nu-mi vine să cred că Mica a plecat dintre noi…„, a scris Dana Rogoz.

Citeşte şi: SFÂŞIAT DE DURERE. Ultimele cuvinte pe care tatăl Micăi de la Abracadabra i le-a spus fiicei sale

Starea Micăi s-a înrăutăţit la începutul anului 2013, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internată la Spitalul Universitar din Bucureşti, fiind apoi transferată, în stare din ce în ce mai gravă, la Spitalul Fundeni din Capitală.

Pe 17 ianuarie, Mica a postat pe Facebook un mesaj tulburător: „Nu m-am căsătorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine şi la rău, ci m-am căsătorit cu Boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar”.

CITEŞTE ŞI: Mica, fetiţa de la Abracadabra care a devenit o studentă eminentă şi melomană înrăită