Dana Rogoz nu se aştepta să se întâmple asta atât de repede: Nu îmi vine să cred!!!! Sunt extrem de fericită

Dana Rogoz este o mamică împlinită. Fiul ei, Vlad, este o minune de copil şi pe zi ce trece se face mai frumos şi mai voinic. Vineri, frumoasa vedetă a mărturisit prietenilor virtuali că este fericită pentru că băieţelul ei a spus pentru prima dată mama.

27 iun. 2014, 14:27

„Nu imi vine sa cred!!!! Sunt extrem de fericita! Vlad tocmai a spus pentru prima oara „ma-ma”!”, a scris Dana Rogoz pe pagina ei de Facebook.

Vezi şi: Băieţelul Danei Rogoz, o splendoare de copil. Ultima fotografie a strâns peste 8.000 de LIKE-uri

Sa iti traiasca piticutul ….acesta a fost primul cuvant…de acum vor urma multe alte prim-momente superbe ….sa te bucuri de fiecare in parte…sunt unice…eu am trecut prin asta de doua ori si pretuiesc fiecare amintire alaturi de minunile mel„, „al meu a zis de doua ori si gata .. la 8 luni zice: tata, papa, apa, baba, bebe, bau si restul pe limba lui … dar mama nu mai vrea neam:)))„Eu te cred pt k si baietelul meu a zis mama pe la nici 5 luni:) dar eu am dovada , l-am filmatSi fetita mea tot la 4 luni si un pic sa uitat in ochii mei si a zis „mama”oameni au rautate in ei ,daaca nu li sa intamplat si lor inseamna ca nu se poate ,railor ! Bleahhhhh pe voi :))”, i-au scris prietenele pe Facebook. 

Citeşte şi: Dana Rogoz rupe tăcerea după moartea tatălui. „Am trăit un coşmar. Totul s-a întâmplat atât de repede”