Dana Rogoz s-a mutat în satul de care s-a îndrăgostit până și Regele Charles al III-lea. Imagini cu proprietatea vedetei

În urmă cu câțiva ani, Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au luat decizia de a cumpăra o proprietate în satul Viscri, zona de care s-a îndrăgostit Regele Charles al III-lea.

14 ian. 2024, 09:08

Dana Rogoz și Radu Dragomir au ales să investească, în urmă cu mai mulți ani, într-o proprietate din satul Viscri. Regele Charles al III-lea deține mai multe proprietăți aici, iar printre acestea se află și „Casa Albastră”, care a intrta pe lista imobilelor sale în anul 2006. Regele se îndrăgostise de Transilvania în urmă cu mai bine de 25 de ani, când a vizitat-o, țara noastră ocupând un loc special în inima sa.

Citește și: Dana Rogoz, amintiri din copilăria marcată de Abracadabra. „Am început să câștig bani de pe la opt ani. De fiecare dată, la finalul sezonului de filmări, adulții din echipă veneau să se împrumute la mine”

Recent, Dana Rogoz a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Actrița a vorbit despre faptul că ea și soțul ei se află în plină renovare la Viscri. Chiar dacă mai este cale lungă până când vor transforma proprietatea așa cum își doresc, a dorit să împărtășească imagini cu urmăritorii săi.

„12/366 Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru, dar ca să am o idee mai clară despre câte am făcut deja, e suficient să mă uit pe fotografiile noastre din 2018 și până în prezent. Vreți să revin și cu videouri de pe șantier?”, a notat Dana Rogoz pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz și soțul ei își doreau de mult să facă o astfel de investiție. Ani la rând, cei doi au căutat prin satele din Transilvania o căsuță care să fie doar a lor. Pandemia i-a împins, sub o formă sau alta, să caute mai mult. Astfel, au găsit o proprietate în Viscri pe care să o renoveze după bunul plac. În 2020, Dana Rogoz scria pe rețelele de socializare despre căsuța pe care ea și soțul ei o renovează și consolidează în prezent.

Citește și: Tradiția pe care Dana Rogoz o respectă an de an. Ce face alături de prietenele sale: „Am început-o în liceu, când aveam 16 ani”

„Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiţie. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuţă pentru noi. Şi cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat şi mai tare să facem acest pas. După cum vedeţi, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, aşa că mă aştept ca renovarea să dureze câţiva ani.

Dar momentan ne e foarte bine şi stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi. … Am făcut o lungă plimbare prin sat – eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroabă – să ne cunoaştem mai bine vecinii”, a scris Dana Rogoz pe contul de Instagram, în 2020.