Dana Săvuică a ajuns de urgență la spital. Vedeta s-a prăbușit în casă: Urlam și dădeam cu pumnii în pereți!

Dana Săvuică a trecut prin clipe cumplite. Vedeta a povestit că a ajuns de urgență la spital și a fost operată de hernie de disc, după ce s-a prăbușit în casă.

10 nov. 2021, 21:47
Dana Săvuică a ajuns de urgență la spital. Vedeta s-a prăbușit în casă: Urlam și dădeam cu pumnii în pereți!

Dana Săvuică a ajuns de urgență la spital. Aceasta a povestit, de pe patul de spital, că în ultimele zile a trecut prin unele dintre cele mai grele moemnte ale vieții ei.

Dana Săvuică a ajuns de urgență la spital. Vedeta s-a prăbușit în casă: Urlam și dădeam cu pumnii în pereți!

“Sunt pe calmante! Îmi tremură mâinile! Am amețeli mari! Sufăr de ceva timp de o spondiloză lombară care a dus la o hernie de disc destul de urâtă. Anul acesta mi s-a spus clar că trebuie să mă operez, dar mi-a fost frică. Sâmbătă am fugit la mare să fac niște aerosoli. Duminică m-am prăbușit acasă, în baie. Eram cu prietenul meu și cu sora mea. Amândoi s-au albit la față.

Urlam de durere, rămăsesem înțepenită! Mă durea coloana, piciorul, nervul sciatic. Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți. M-au târât cu o pătură prin casă. Am chemat o Salvare de la un spital privat. Patru oameni m-au cărat. Doctorul mi-a zis: cum stai de două luni cu așa dureri? Vezi că mâine-poimâine îți paralizează piciorul! Am fost dusă de urgență la operație. Acum mi-a luat durerea cu mâna! Operația a durat două ore. Mi-a spus doctorul că am avut o hernie foarte urâtă. Trei săptămâni trebuie să stau cumințică la pat. Într-o lună voi fi pe picioare. Eu sunt femeia taifun!”, i-a povestit Dana Săvuică lui Măruță.

Dana Săvuică şi Cătălin Botezatu, val de felicitări: „Ce bine vă stă împreună, se vede clar!”

Dana Săvuică şi Cătălin Botezatu au primit un val de felicitări, după ce vedeta a postat mai multe imagini din vacanţă. Cei doi, împreună cu alţi prieteni, au fost în vacanță în Antalya, acolo unde au petrecut clipe de relaxare.

Fostul manechin a împărtăşit cu fanii mai multe fotografii, în care apare alături de designer. A scris şi un mesaj despre relaţia lor, care i-a emoţionat pe fani. Urmăritorii de pe Instagram le-au comentat imediat celor doi, unii dintre ei crezând că cei doi sunt împreună, iar alții felicitând-o pe Dana Săvuică pentru mesaj și pentru modul în care arată.

Citește și: Dana Săvuică şi Cătălin Botezatu, val de felicitări: „Ce bine vă stă împreună, se vede clar!”