Dana Săvuică, divorţată, dar pusă pe agăţat. „Eu sunt vânător, nu vânat…” VIDEO

La 45 de ani, Dana Săvuică e din nou o femeie liberă. Şi nu vrea să piardă vremea: anunţă că în curând va ieşi iar la "vânat". Cât despre fostul soţ şi anul care se încheie, blonda sexy spune doar atât: lovitura şi cadavrul.

21 dec. 2015, 09:48
Dana Săvuică, divorţată, dar pusă pe agăţat. „Eu sunt vânător, nu vânat…” VIDEO

Din sotie, Dana Săvuică a ramas doar o colega pentru cel cu care a impartit 22 de ani de iubire, informează România TV. Presa a scris despre divortul lor inca din luna septembrie, insa, niciunul nu a confirmat ca s-au despartit sau ca au vandut vila din Pipera in care au inchis si amintirile.

Citeşte şi Divorţ NEAŞTEPTAT în showbiz. S-au depărţit după 22 de ani de mariaj

Dintr-o intepatura in alta, Danei i-a scapat secretul pe care tot incearca sa-l tina ascuns de trei luni. A vorbit despre casnicia ei la trecut, dar, după ce a scăpat „porumbelul”, a încercat să dreagă busuiocul. „Nu mai port verigheta de foarte mult timp pentru ca mi-a ramas mica. Si trebuia s-o schimb”, a spus Dana Săvuică. 

Marea întrebare este cine e cel cu care o va schimba. Un lucru e cert, Dana Săvuică se declara vanatoare, nu vanat.

Citeşte şi Dana Săvuică a făcut TOPLESS pe o plajă din România FOTO

„Ştii cum e moda acum la femeile astea, cougar. Cougar, nu MILF, este cea care ataca ea prima si exact pe ce isi doreste ea si pe ce pune ochii exact ala va fi. Milfa este doar asa, gen mother i would like to… fun”, a mai spus Dana Săvuică, adăugând că va fi ceva gen, lovitura si cadavrul. Deocamdată nu se ştie cine va fi cadavrul.