Dana Săvuică îşi vinde vila. Află cu cât o poţi cumpăra

Dana Savuica isi vinde vila in care a locuit, alaturi de sotul ei, timp de noua ani. Cladirea cu curte de 230 de mp se afla in Pipera si este ideala, spune ea, pentru familii mari, cu mai mult de trei persoane.

17 aug. 2015, 16:20
Dana Săvuică îşi vinde vila. Află cu cât o poţi cumpăra

Dana locuieşte de 9 ani în vila de 270 mp din Pipera. Are o curte de încă 230 mp, vedere la lac şi ponton. Interiorul spaţios este format din 3 camere, un living, un dinning, bucătărie şi 3 băi.

„În permanenţă se găseşte ceva de lucru la ea. Ba schimbat parchetul, ba îngrijit gazonul, tocmai am schimbat pavajele din faţă… Casa e prea mare şi cheltuielile de întreţinere nejustificate pentru trei oameni şi doi câini”, a spus vedeta pentru click.ro.

Vila este evaluată la 300.000-350.000 € şi preţul ar putea creşte în condiţiile în care şoseaua care trece prin faţă este în lucrări de lărgire şi modernizare, iar Parcul Herăstrău e la doar 5 minute distanţă, cu maşina.

„Această casă a fost făcută integral după gustul meu, eu am ales de la culoarea pereţilor până la lustre, parchet, gresie şi faianţă. Mobilierul este adus din Indonezia, astfel, casa e perfectă pentru o familie care apreciază stilul exotic”, mai spune Dana Săvuică.