Dana Săvuică. „Iubirea se transformă într-o stană de piatră când se simte trădată”

La 47 de ani, Dana Săvuică și-a restartat viața după divorțul de Răzvan Stanciu. Un mariaj de 25 de ani te poate consuma, însă Dana pare că a trecut cu brio peste divorțul care a survenit în urmă cu doi ani.

10 ian. 2018, 09:17
Dana Săvuică. „Iubirea se transformă într-o stană de piatră când se simte trădată”

Dana Săvuică a fost prima copertă a revistei Playboy și, chiar dacă anii au trecut, Dana Săvuică nu se lasă nici acum umbrită de inhibiții, scrie click.ro. Cu toate acestea, fostul fotomodel Dana Săvuică a avut grijă să fie discretă cu viaţa ei intimă, după divorţul de Răzvan Stanciu. Are un iubit, cu care a început să se afişeze, însă preferă să păstreze discreţia în privinţa identitaţii lui.

Citeşte şi Cum arată soţul Danei Grecu. Primele imagini cu medicul cu care s-a recăsătorit jurnalista

A povestit, însă despre cum este Dana Săvuică atunci când iubește. „Nu ştiu ce să zic decât că viaţa mi-a arătat că iubirea capată mai multe forme, că pot iubi diferit, pasional sau tăcut, că iubirea îmi dă aripi, dar mă şi răneşte teribil dacă simt că nu este primită, simţită sau respectată. Vărsătorul din mine iubeşte total, dar când ajunge la final, mai ales dacă simte că iubirea este trădată, iubirea se transformă într-o stană de piatră, rămânând pe cărarea vieţii, undeva în trecut. Ofer prietenie sinceră, sunt loială, sunt serioasă, deşi par uşor superficială (uneori, asta se datorează timidităţii şi nu falsităţii), sunt muncitoare şi foarte ambiţioasă şi nu mă las până nu văd rezultatul muncii mele concretizat din visul pe care l-am avut în realitate”, a spus Dana.