Dana Săvuică, la un pas de paralizie. Ce restricţii i-au impus medicii: „Îți ia foarte mult timp să te recuperezi”

Dana Săvuică, la un pas de paralizie. Fostul fotomodel s-a operat de hernie de disc în luna noiembrie anul trecut, iar după intervenţie, medicii i-au impus mai multe restricţii, una dintre ele este să nu mai poarte tocuri, aşa cum obişnuia înainte.

23 apr. 2022, 15:17
Dana Săvuică, la un pas de paralizie. Ce restricţii i-au impus medicii: „Îți ia foarte mult timp să te recuperezi”

Dana Săvuică, la un pas de paralizie. Vedeta a căzut în baie din cauza durerilor cauzate de coloana vertebrală, iar apoi a chemat ambulanța. Ajunsă la spital, aceasta a trebuit operată de urgență, deoarece avea hernie de disc și risca să îi paralizeze piciorul.

Citeşte şi: Dana Săvuică a fost curtată de Becali şi Botezatu. Vedeta a dezvăluit motivele divorţului

Dana Săvuică, la un pas de paralizie

Înotul l-am practicat din copilărie și știu toate stilurile, dar a reintrat în viața mea, pentru că trebuia să îmi fac timp pentru mine și a fost recomandarea medicului.

Am ales să merg la un spital privat, pentru mai multă siguranță. Am întâlnit doctori foarte buni, asistente foarte drăguțe și m-am simțit bine mai ales din punct de vedere psihic, ceea ce contează foarte mult înainte de intervenție.

La o lună și jumătate de repaus am început recuperarea medicală pe care o fac cu o echipă de specialiști, kinetoterapeuți, oameni foarte buni pe recuperare medicală.

Din ianuarie fac recuperare de două ori pe săptămână, este un pachet personalizat realizat de specialiști. Am efectuat până acum peste 20 de ședințe. Am învățat ce exerciții să fac pentru nervul sciatic și pentru coloană și le mai fac și acasă. O parte le fac la clinică, apoi acasă.

Era cât pe aici să îmi paralizeze piciorul dacă nu mă operam. Îți ia foarte mult timp să te recuperezi. De obicei, între 6 luni și un an durează recuperarea, depinde de organism.

Nu mai am voie să port tocuri, doar pantofi sport, balerini. Doar la evenimente mai port, dar tocuri mici, de 3 sau 5 cm, și stau cel mult o oră încălțată.

Trebuie să reintru în stilul de viață normal, am fost în Sri Lanka, am început să dansez. Ritmul de viață l-am câștigat, dar am grijă să nu car valize, saci de gunoi, nu fac mișcări bruște”, a declarat Dana Săvuică pentru Click.ro.