Dancă: În această seară, împreună cu prietenii şi colegii din PNL, vom protesta împotriva atacului PSD la independenţa Justitiei

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, anunţă că liberalii se alătură protestelor anunţate pentru duminică seara faţă de modificările la legile justiţiei.

05 nov. 2017, 10:57
Dancă: În această seară, împreună cu prietenii şi colegii din PNL, vom protesta împotriva atacului PSD la independenţa Justitiei

„Aşa cum am declarat la preluarea funcţiei de purtător de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, atacul la Justiţie pentru interese personale şi haosul din economie trebuie să înceteze. PNL şi toate grupurile active din societate, cu toţii suntem de aceeaşi parte a baricadei şi cu toţii credem în adevărul: Corupţia ucide!”, a scris Dancă pe contul său de Facebook.

„În această seară, împreună cu prietenii şi colegii din PNL, vom protesta împotriva atacului PSD la independenţa Justiţiei şi împotriva măsurilor fiscale care aruncă economia României în haos”, a adăugat purtătorul de cuvânt al PNL.

Proteste faţă de proiectele de modificare a legilor justiţiei sunt anunţate, pe Facebook, pentru duminică seara, atât în Bucureşti, cât şi în mai multe oraşe din ţară. În Bucureşti, oamenii se vor aduna în faţa Guvernului, urmând ca, în jurul orei 19.00, să plece în marş spre Parlament. Manifestaţii asemănătoare sunt anunţate pentru duminică şi în diaspora, în oraşe precum Paris, Berlin, Roma, Zurich.

Proteste de amploare în Bucureşti, în ţară şi în diaspora faţă de modificarea legilor Justiţiei

Pe pagina evenimentului, peste 10.000 de oameni au anunţat că merg la proteste.

Platforma România 100, fondată de fostul premier Dacian Cioloş, a precizat, sâmbătă, că nu susţine propunerile PSD-ALDE de modificare a legilor justiţiei şi a anunţat că va fi alături de manifestanţi, în stradă, la protestele care încep duminică. Platforma România 100 a făcut un „apel la acţiune şi implicare”.