Dăncilă, despre "Cartierul pentru Justiţie": Aprobăm programul de reconversie funcţională a acestui obiectiv de investiţii

Publicat: Luni, 12 August 2019 15:08 // Actualizat: Luni, 12 August 2019 17:39 // Sursa: romaniatv.net

Guvernul a adoptat în şedinţa de luni noi măsuri în vederea realizării "Cartierului pentru Justiţie". 

Foto: gov.ro

"În şedinţa de astăzi adoptăm noi măsuri în vederea realizării 'Cartierului pentru Justiţie', un proiect aşteptat de mult timp şi care reprezintă una din măsurile asumate prin programul de guvernare 2018 - 2020. Printr-o hotărâre de Guvern aprobăm programul de reconversie funcţională a acestui obiectiv de investiţii cu potenţial strategic pentru dezvoltarea Capitalei. De asemenea, mandatăm Ministerul Justiţiei să iniţieze demersurile pentru efectuarea procedurilor de expropriere, proiectare şi execuţie necesare pentru demararea acestui proiect", a spus Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Ea a adăugat că acest "Cartier pentru Justiţie" va asigura sediile instituţiilor aparţinând sistemului judiciar, iar schema funcţională a acestuia va avea în vedere regruparea spaţiilor destinate instanţelor de judecată şi Parchetelor de pe lângă acestea, cu sediul în Bucureşti, precum şi a altor instituţii din sistemul judiciar.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bucureşti Guvern Viorica Dăncilă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H