Dăncilă l-a primit pe Prinţul Charles la Palatul Victoria, unde au discutat despre protejarea drepturilor românilor din Marea Britanie

Publicat: Miercuri, 30 Mai 2018 19:07 // Actualizat: Miercuri, 30 Mai 2018 19:07 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, miercuri, la Palatul Victoria, cu Prinţul Charles, în cadrul întrevederii prim-ministrul precizând că protejarea drepturilor şi intereselor cetăţenilor români care trăiesc în Marea Britanie reprezintă o prioritate pentru Guvern.

"Cei doi interlocutori au discutat într-o atmosferă cordială despre dezvoltarea rurală integrată, despre importanţa menţinerii echilibrului dintre tradiţie şi modernitate, precum şi despre activitatea în România a Alteţei Sale Regale, Prinţul Charles, care, de douăzeci de ani, se implică în promovarea tradiţiilor româneşti", se arată într-un comunicat al guvernului. 

Printre subiectele abordate au fost cele privind situaţia economică din România, agenda regională, dar şi teme de interes comun pentru perioada actuală, precum cea a Preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene şi a arhitecturii generale europene post-Brexit.

"În acest context, premierul Viorica Dăncilă a subliniat că protejarea drepturilor şi intereselor cetăţenilor români care trăiesc în Marea Britanie reprezintă o prioritate pentru Guvern", se mai arată în comunicat.

Premierul Dăncilă a exprimat recunoştinţa pentru contribuţia Alteţei Sale Regale Charles, Prinţ de Wales, la promovarea patrimoniul cultural, imaginii şi frumuseţii naturale a ţării noastre, a tradiţiilor, autenticităţii şi biodiversităţii zonelor rurale din România.

Prinţul Charles a avut o întrevedere şi cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Guvern Klaus Iohannis Prinţul Charles Viorica Dăncilă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8398
RON
04 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H