Măsură RADICALĂ împotriva celui care a aruncat cu o BANANĂ spre Dani Alves

Oficialii de la CF Villarreal l-a depistat pe suporterul care a aruncat o banana spre Dani Alves in meciul cu FC Barcelona si a luat masuri radicale impotriva acestuia.

29 apr. 2014, 12:45
Măsură RADICALĂ împotriva celui care a aruncat cu o BANANĂ spre Dani Alves

CF Villarreal a anunat, marti, ca l-a localizat pe individul care a aruncat cu o banana spre Dani Alves. Suporterul are accesul interzis pe viata pe stadion.

„CF Villarreal doreste sa anunte ca respinge profund si regreta incidentul petrecut in meciul cu FC Barcelona, in care un suporter a aruncat un obiect pe terenul de joc, pe El Madrigal. Multumita fortelor de securitate si colaborarii inestimabile a galeriei galbene, clubul l-a gasit pe autor si a decis sa ii retraga carnetul de abonat si sa ii interzica pe viata accesul pe stadion. Astfel, CF Villarreal doreste sa isi manifeste respectul pentru egalitate, sportivitate si joc curat atat pe teren, cat si in afara lui, respingand orice act care poate veni contra acestor principii, cum ar fi cele de violenta, discriminare, rasism sau xenofobie”, se arata intr-un comunicat al clubului spaniol.