Dani Mocanu se pocăieşte: „Trăim în România! Dacă cânți de c****, pești și arme, atunci ai notorietate!”

Dani Mocanu se pocăieşte. Cântăreţul a anunţat recent că se pocăieşte, nu va mai cânta manele și se va dărui întru totul lui Dumnezeu pe care Îl va Preaslăvi prin cântări creștine. El a devenit celebru în urmă cu câţiva ani şi de atunci se menţine în fruntea topurilor muzicale cu piesele sale.

16 nov. 2020, 22:04
Dani Mocanu se pocăieşte: „Trăim în România! Dacă cânți de c****, pești și arme, atunci ai notorietate!”
Dani Mocanu se pocăieşte

Dani Mocanu se pocăieşte. Manelistul este decis să îşi schimbe radical viaţa şi să o ia de la zero. În cadrul unui clip publicat pe canalul său de YouTue,  a dezvăluit motivul care a stat la baza deciziei sale de a renunța definitiv la cariera de succes pe care o are în industria muzicală din România.

Citeşte şi: Dani Mocanu, apariţie-şoc după implantul de păr. „Ai dat banii de pomană, zici că eşti bec!” FOTO

Dani Mocanu se pocăieşte

Ăsta a fost planul lui Dumnezeu! Să fac ceva, să ies în evidență, să acaparez cât mai multă lume, să am un public atât de larg, încât să-l pot lăuda pe Dumnezeu în fața voastră! Nu puteam să ies în evidență cu lucruri frumoase! Păi trăim în România!

Cu ce să ies în evidență aici? Să cânt melodii de dragoste? Nu vedeți că ăștia nu au niciun succes? Trăim în România! Dacă cânți de c****, pești și arme, atunci ai notorietate! El a turnat un mir peste mine ca să sparg topurile”, a mărturisit Dani Mocanu.

Întrebat de un prieten virtual cu câte femei a întreținut relații sexuale de-a lungul vieții sale, Dani Mocanu a spus că nu se mândreşte cu acest lucru. ”Nu este o fală… dar îți răspund! Nu știu… mii!”, a zis Dani Mocanu.

Citeşte şi: Dani Mocanu, anunţ-şoc: „Dacă nu mai postez nimic, înseamnă că m-a arestat!”. Panică maximă printre fanii manelistului

Dani Mocanu, scandal-monstru cu Poliția

Dani Mocanu a acuzat, în aprilie, un polițist cu care ar fi fost la o petrecere că a trimis după el un echipaj, pentru a-l testa cu alcooltestul.

Am primit un mesaj de la un prieten. „Salut, Dani! Polițistul care te-a sancționat acum două zile te-a chemat la el, la băut. E ziua lui de naștere, împlinește 26 de ani. A zis că-i pare rău de ce s-a întâmplat, nu te-a recunoscut”. M-am bucurat, am zis că un prieten în plus nu strică. M-am îmbrăcat și am plecat la petrecerea respectivă”, a declarat Dani Mocanu.