„Dani Mocanu cu ochi albaștri” a slăbit 30 kg. Vlad Ivaniuc, noua revelație a muzicii populare, reinventează folclorul: „Îi aduc elemente de modernism”

I se spune, adesea, "Dani Mocanu" prin prisma asemănării cu celebrul manelist: nu are păr, dar are tatuaje pe mare parte din suprafața corpului, și este la fel de nonconformist. Doar că, spre deosebire de Dani Mocanu, este posesorul unor ochi albaștri ca cerul. Artistul bănățean Vlad Ivaniuc este noua revelație a muzicii populare. El și-a propus să schimbe imaginea acestui gen de muzică și să-l reinventeze.
Irina Dumitrescu
17 iul. 2023, 12:22

Dani Mocanu cu ochi albaștri și-a propus să le demonstreze tinerilor că muzica populară nu este demodată. În urmă cu patru ani, în pragul celor 30 de ani, tânărul a decis să adopte o nouă imagine și să reinterpreteze folclorul. Așa că a adoptat un look nonconformist – straie populare peste corpul musculos și tatuaje lăsate la vedere – și s-a pus pe treabă. A început prin a slăbi 30 kg. A continuat prin a lansa o melodie deosebită dedicată mirilor, în colaborare cu celebrul Petrică Nicoară.

Vlad Ivaniuc, noua revelație a muzicii populare, reinventează folclorul

Am zis că este momentul să schimb puțin fața acestei industrii. Pentru că nu mă simțeam confortabil în corpul meu, m-am pus pe slăbit, știam că am de dat jos vreo 30 kg. Știam că trebuie să mă pun să repet și să învăț repertoriul. Eu m-am gândit să merg pe bază, pe folclor, dar să-l aduc în modernism. Cât despre aspectul fizic, vreau să fiu perceput că se poate să arăți foarte bine și să cânți și muzică din folclor. Vreau să atrag tot tineretul de partea folclorului pentru că ei au niște idei cumva învechite, că toți cei care cântă muzică populară sunt bătrâni, grăsuți, nu au un aspect fizic prea plăcut, și vreau să schimb puțin fața acestei industrii”, a declarat Vlad Ivaniuc pentru Star Popular.

Cel mai îndrăzneț proiect al lui Vlad a fost în colaborare cu Ghiță Olaru! Vlad a purtat doar o vestă în videoclip, afișându-și mușchii și tatuajele, lucruri nemaiîtâlnite în lumea muzicii populare. Peste un milion de vizualizări a adunat acel videoclip. De aceeași cifră se apropie și cu cel mai recent cântec dedicat mirilor, în colaborare cu Petrică Nicoară.

Am avut onoarea să-l cunosc și pe maestrul Petrică Nicoară, pentru mine este ca și un mentor! Piesa a prins foarte bine pe youtube, dar și mai bine pe tiktok. Proiectul a ieșit de la o simplă idee… M-am întâlnit cu maestrul Nicoară, uitându-se la mine și analizându-mi aspectul fizic, a făcut o comparație care m-a amuzat maxim. Noi ne-am raportat întotdeauna la cei care vând bine pe internet, și oamenii care sunt cineva în țara asta, indiferent de pătura lor sociala sau de studiile lor. Și mi-a spus că sunt un fel de Dani Mocanu, dar cu ochi albaștri. Din punctul meu de vedere, este cel mai frumos proiect muzical al meu!”, a mai spus tânărul artist, la Star Popular.

Citeste si Nunta cu ștaif în muzica populară! Iulia Merca și Iosif Ciunterei, o relație începută de la inimioare împărțite pe Facebook și desăvârșită la altar: „Șocul a fost foarte mare. Port pe deget cel mai frumos inel pe care l-aș fi putut avea”

Cum a slăbit „Dani Mocanu cu ochi albaștri” 30 kg

Sport pe stomacul gol și dietă – acestea sunt secretele celor 30 kg în minus.

Două ore jumate – trei ore de sport pe stomacul gol, apoi un anumit aport de calorii, de micronutrienți și macronutrienți. Eu nu le recomand oamenilor care nu iubesc sportul ce fac eu pentru că va fi un drum foarte greu. Mie, care mănânc sport pe pâine, mi-a fost foarte greu. Eu m-am trezit, mi-am băut cafeaua și am plecat la sală. Apoi8 vin de la sală și îmi prepar mesele. Când ai un corp frumos, trebuie să fii foarte focusat pe ceea ce mănânci. Suntem ceea ce mâncăm. Când mănânci o mâncare foarte bogată în calorii și grăsimi, șansele tale să fii frumos pe scenă sunt foarte mici. Un corp frumos și armonios e făcut cu multă sudoare și, nu în ultimul rând, în bucătărie„, a declarat artistul pentru sursa citată.

Citeste si Lorenna a fost lovită de fulger în vacanţă. Cântăreaţa de muzică populară a scăpat cu viaţă ca prin minune

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce să pui în dulceața de căpșuni ca să-i dai un gust divin. Îți va aduce aminte de copilărie
Capital.ro
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Când pot fi scoși banii de la Pilonul II? Ce trebuie să știe cei care au cotizat la pensiile private
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Lovitură devastatoare pentru Mădălin Ionescu. A pierdut cel mai drag om
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'