Dani Mocanu povestește prima experiență cu poliția la vârsta 14 ani: „Am dat niște bani cu dobândă. Apucasem să fur p-acolo să sparg, m-au prins de multe ori”

Dani Mocanu nu s-a sfiit să recunoască și când a avut prima altercație gravă cu poliția. Manelistul a povestit cu lux de amănunte cum la 14 ani s-a trezit cu poliția la ușă din cauză că dăduse bani cu dobândă.

30 nov. 2021, 10:59
Dani Mocanu povestește prima experiență cu poliția la vârsta 14 ani: „Am dat niște bani cu dobândă. Apucasem să fur p-acolo să sparg, m-au prins de multe ori”

Dani Mocanu a fost invitat la emisiunea online „În Oglindă” unde a vorbit atât despre cariera sa muzicală, dar mai ales despre acuzațiile grave care i-au fost aduse de-a lungul timpului.

Manelistul a recunoscut că a avut primele probleme cu DIICOT la vârsta de 19 ani când a riscat o încadrare între 15 și 25 de ani. Mocanu a recunoscut că dacă nu ar fi ales o carieră muzicală ar fis fârșit după gratii, având în vedere că a avut prima altercație cu poliția la vârsta de 14 ani.

Manelistul era plecat la un cămmin sportiv, unde a comis mai multe fărădelegi. În afară de furturi, acesta a dat bani cu dobândă unui coleg, faptă pentru care au fost anunțate autoritățile.

„O să-ți răspund cu toată sinceritatea, fără perdea, dacă nu făceam asta ajungeam la pușcărie, de mulți ani de zile pentru că provin dintr-o familie simplă simțean nevoia să fac ceva, scăpasem de mult de sub control, de la 14 ani am făcut multe prostii.

Vin dintr-o familie foarte credincioasă, m-au învățat să-l iubesc pe Dumnezeu, acesta e cel mai important lucru.

La 14 ani eram plecat la un cămin sportiv și apucasem să fur pe acolo să sparg, m-a prins poliția de multe ori. La prima experiență cu poliția eram mic, aveam 14 ani, am dat bani cu dobândă unui coleg care venea de la București, ulterior părinții lui au anunțat poliția.” a povestit Dani Mocanu.

 


loading...
Partenerii noștri