Dani Mocanu, REŢINUT de poliţişti chiar de ziua lui şi dus cu duba la PARCHET. Ce acuzaţii i se aduc MANELISTULUI

Dani Mocanu este acuzat că a încălcat condițiile controlului judiciar şi a fost reținut. Din câte se pare, artistul ar fi trebuit să se întoarcă în țară într-un anumit termen, dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, autoritățile din România au emis pe numele acestuia un ordin de reținere.

03 sept. 2019, 14:00
Dani Mocanu, REŢINUT de poliţişti chiar de ziua lui şi dus cu duba la PARCHET. Ce acuzaţii i se aduc MANELISTULUI

Dani Mocanu a fost săltat, marţi, de mascați și urmează să ajungă la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Se întâmplă chiar în ziua în care manelistul împlinește 27 de ani.

Potrvit Cancan, Dani Mocanu a efectuat zilele trecute o deplasare în Germania, acolo unde a susținut un concert. Cu toate că a anunțat autorităților acest lucru, artistul se pare că nu a respectat data de întoarcere, iar acest lucru a dus la reținerea sa.

Dani Mocanu, SCANDAL MONSTRU. Manelistul este acuzat de fosta iubită că A BĂTUT-O

Surse din anturajul artistului au declarat că avocatul lui Dani Mocanu a fost însărcinat să discute cu autoritățile competente asupra acestui aspect, dar se pare că acest lucru nu s-a mai întâmplat.

„Sunt în drum spre București în mașină cu doi polițiști… spre #parchet… Azi, de ziua mea, 3 septembrie, procurorul s-a gândit să mă rețină”, a scris Dani Mocanu pe facebook.