Dani Oțil a răbufnit pe Instagram împotriva antivacciniștilor: „Europa se uită la noi că suntem hoți, bolnavi și proști”

Dani Oțil a transmis un mesaj extrem de dur tuturor persoanelor care nu s-au vaccinat, deşi România se află în criză sanitară din cauza pandemiei și are cele mai multe persoane neimunizate din U.E.

20 oct. 2021, 13:49
Dani Oțil a răbufnit pe Instagram împotriva antivacciniștilor: „Europa se uită la noi că suntem hoți, bolnavi și proști”

Dani Oțil a răbufnit pe Instagram la adresa persoanelor care refuză să se vaccineze împotriva Covid-19, în ciuda situației disperate în care se află România.

Vedeta a transmis un mesaj dur cetățenilor care nu se imunizează în contextul în care România a avut aproape 19 mii de bolnavi noi și aproape 600 de decese provocate de noul coronaviurs.

Dani Oţil, prezentatorul matinalului de la Antena1, a fost destul de dur în declarațiile pe care le-a făcut pe Instragam, prin intermediul unei postări.

„Se uitau urât la noi în Europa că suntem HOȚI. Acu se uită și mai urât că suntem HOȚI BOLNAVI cam PROȘTI”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Prezentatorul TV a mai declarat că cei care se infectează și nu sunt vaccinați dar totuși cer ajutorul medicilor, să le fie verificate postările de pe rețelele de socializare pentru a se vedea dacă au blamat sistemul.

„Tata a ridicat tonul la mine prima oară în atâția ani că nu-l lăsăm să își vadă albinele. El e în zona de risc. A și plâns la telefon de supărare. Noi nu vorbim de lucruri de genul la emisiune, dar uite ce se întâmplă.

Aș vrea ca atunci când ajunge SMURD-ul la un caz să ceară și postările de pe Facebook și să spună: ‘Ah, ne pare rău’, pentru că unii nu cred până în ultima clipă. Nu vorbim oricum de vaccinare, că ne sparg ăștia roțile de la mașină…”, a spus Dani Oțil în emisiunea pe care o prezintă, potrivit CanCan.

Dani Oţil, avertisment pentru frumoasa Gabriela Prisăcariu: „Îmi caut amantă”

Dani Oţil trăiește cele mai fericite momente acum, la vârsta marilor împliniri, după ce soția lui a născut. Vedeta TV și soția lui, Gabriela Prisăcariu, sunt împreună de câțiva ani, iar vara aceasta au făcut nunta. Mai mult, în urmă cu cîteva săptămâni cei doi au devenit părinți.

Dani Oțil nu-și mai încape în piele de fericire de când a devenit tată și nu se poate abține să nu vorbească despre fiul lui în emisiune, pe reţelele de socializare şin chiar cu şoferii agresivi din trafic. Soțul Gabrielei Prisăcariu a făcut dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat vineri, în direct, chiar în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cu ton mucalit, Dani Oțil a recunoscut că lucrurile nu sunt deloc ușoare acasă, mai ales atunci când ajunge obosit, are nevoie de odihnă și bebelușul lui parcă luptă să îl țină treaz cu orice preț.

Dani Oțil a explicat că și-a mutat patul, fiind în stare să facă orice e posibil pentru câteva ore de liniște și odihnă. Ei bine, prezentatorul TV nu s-a mutat într-o altă cameră, ci direct în… garaj! Pasul următor este inolit, a spus că își caută și o amantă! Ei bine, prezentatorul TV nu vrea o femeie oarecare, ci ține cont de un anumit aspect care face diferența, la ora actuală, în viața lui.

”Eu mi-am făcut patul în garaj, nu știu dacă diseară mai poposesc. Nu uitați, îmi caut amantă bătrână în Corbeanca, nu vreau decât să fie liniște la ea. Orice glumă făcută la TV are un sâmbure de adevăr. Da, ce vă uitați așa?! Caut amantă”, a spus Dani Oţil.

Cum arată soacra lui Dani Oţil. Mama Gabrielei Prisăcariu şi-a sărbătorit ziua de naştere
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai frumoase cupuluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, una dintre întrebările celor mai mulți fani este legată de diferența de vârstă dintre Dani Oțil și soția sa. Așadar, după cum se știe, Dani Oțil este născut pe 24 august 1980, acesta împlinind 41 de ani în urmă cu o lună. Iar Gabriela Prisăcariu este născută pe 22 noiembrie 1992, având 28 de ani. Între ei este o diferență de vârstă de 13 ani.