Dani Oțil a recunoscut că s-a drogat. Dezvăluiri șocante făcute de prezentator: „Am încercat nu o singură dată, de mai multe ori”

Dani Oțil a recunoscut că s-a drogat. Recent, a fost prezent la podcastul lui Mihai Bobonete, unde a dezvăluit diverse aspecte din viața sa, inclusiv momente mai puțin plăcute. A recunoscut că a experimentat drogurile în trecut, nu doar o dată, ci de mai multe ori și în diverse contexte. Cu toate acestea, nu și-a creat un obicei din asta, așa cum la mulți se întâmplă.

14 nov. 2023, 18:55
Dani Oțil a recunoscut că s-a drogat. Dezvăluiri șocante făcute de prezentator: „Am încercat nu o singură dată, de mai multe ori”
Dani Oțil a recunoscut că s-a drogat

Dani Oțil a recunoscut că s-a drogat. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a vorbit despre experiența sa cu drogurile, menționând că efectele fumatului de iarbă au fost surprinzătoare. După fumat, el a simțit o senzație de relaxare și o scădere a energiei, opusă firei sale obișnuite foarte energice.

Dani Oțil a recunoscut că s-a drogat

Vedeta Antenei 1 a dezvăluit că doar iarbă a fumat, însă nu i-a plăcut senzația pe care i-o dădea. Totul s-a petrecut într-o vacanță, dar se simțea mult prea relaxat, simțea că nu are deloc energie.

Nu, doar iarbă am fumat, dar mă adoarme, simt că sunt inutil societății. Asta s-a întâmplat într-o vacanță, am încercat nu o singură dată, de mai multe ori. Dar sunt moale, nu îmi place să fiu moale. Sunt prea relaxat, mie îmi place să fiu activ”, a spus Dani Oțil în podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și: Locul sensibil în care şi-a pus botox soţia lui Dani Oţil. Gabriela Prisăcariu: „Suferă baba la frumuseţe!”

Bobonete a fost dat afară din restaurant, la nunta lui Oțil

Conform dezvăluirilor uluitoare făcute de Mihai Bobonete într-un podcast pe canalul său de YouTube, acesta a povestit cum a fost scos din localul lui Dani Oțil de către ospătari. Motivul, aparent, ar fi fost ora la care actorul de comedie a ales să părăsească evenimentul, cu puțin înainte de miezul nopții.

Într-o discuție cu Dani Oțil, Mihai Bobonete a sugerat că acesta ar fi putut da un telefon pentru a le cere să îi „dea afară pe bețivii ăia”, referindu-se la invitații care au rămas mai târziu la petrecere. Incidentul ar fi avut loc în contextul regulilor stricte impuse de perioada de starea de urgență, în care toate evenimentele trebuiau să se încheie înainte de ora 23:00.

„Ne-au dat afară ospătarii tăi, ai uitat?”, a spus  Mihai Bobonete în podcast-ul său, în care l-a avut invitat pe amicul său, Dani Oțil. „Tu ai plecat la 21:28, dar noi, mesenii, am mai stat până la 00:00. Dar cred că ai dat tu un telefon: bă, băieţi, mâine tre’ să facem bani, să îi daţi afară pe beţivii ăia!”, a mai spus actorul din Las Fierbinți.