Dani Oţil, dezvăluiri de budoar din timpul relaţiei cu Mihaela Rădulescu: „Niște domni făceau mișto de felul cum arăta ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor în telefon”

În urmă cu ceva ani, Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai nonconformiste şi mai controversate cupluri din showbiz, diva de la Monaco fiind cu 11 ani mai în vârstă decât matinalul de la Antena 1.

08 mai 2021, 20:20

Dani Oţil – Mihaela Rădulescu. Chiar dacă s-au despărțit, aceștia au rămas prieteni și întotdeauna vorbesc frumos unul despre celălalt. Invitat la podcast-ul realizat de Mihai Bobonete, Dani Oțil a făcut unele dezvăluiri din timpul relaţiei cu Mihaela Rădulescu care au pus pe jar internauții.

Dani Oţil – Mihaela Rădulescu, un cuplu nonconformist

Diferența mare de vârstă dintre ei a fost sancționată de multe ori chiar de unii colegi de breaslă. Dani Oțil a recunoscut că s-au făcut glume pe această temă, însă le-a dat replica acelora care au comentat de-a lungul timpului, făcând dezvăluiri surprinzătoare.

Citeste si Dana Săvuică a fost curtată de Becali şi Botezatu. Vedeta a dezvăluit motivele divorţului

Știi ce era fain pe vremea aia? Că ea bătea într-un 43-44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau”, a dezvăluit Oțil.

Dani Oţil, tată de băieţel

De trei ani, vedeta Antenei 1 este într-o relaţie cu Gabriela Prisăcariu şi în curând va deveni tătic de băiețel.

Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate”, declara, recent, viitoarea mămică, în vârstă de 28 de ani.

Citeste si Diana Bişinicu a divorţat în secret. Era căsătorită de 9 ani cu Cătălin Andrieș

Mihai Bobonete, motivul-şoc pentru care nu mai intră în restaurantul lui Dani Oţil

Într-unul dintre podcast-urile sale, Bobonete a explicat de ce nu mai intră în restaurantului prietenului Oţil. Bobonete a povestit cum a fost când a luat prima dată masa în acel loc. Totul a fost la superlativ, dar când a venit nota de plată nu s-a mai simțit la fel de bine.

Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane, m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a relatat Mihai Bobonete.