Dani Oțil, gluma criticată de toată lumea: Vreau să intri ca Putin în Ucraina! Pas, astea sunt tancurile tale!

Nimeni nu rămâne indiferent în fața războiului dintre Ucraina și Rusia. Personalități din toate domeniile fac analize care mai de care mai elaborate despre conflict și încearcă să ajute cu o opinie.

24 feb. 2022, 16:24

Dani Oțil, gluma criticată de toată lumea. În România însă, lucrurile se tratează și cu glume deplasate. Dani Oțil a comparat-o pe soția sa cu Puțin chiar in ziua când zeci de oameni și-au pierdut viața.

Dani Oțil, gluma criticată de toată lumea: Vreau să intri ca Putin în Ucraina! Pas, astea sunt tancurile tale!

”Trebuie să uiți că ai copil pentru următoarele două minute, pășești, intri ca Putin în Ucraina. Pas, pas, pas, astea sunt tancurile tale. Astea sunt rachetele (mâinile), deci nu le folosești. Du-te, mamă!”, a spus Dani Oțil.

@daniotil♬ sunet original – Dani Otil

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi au o familie bine sudată și un băiețel minunat.

Soția vedetei de la Antena 1a primit un colet prin poștă, iar bilețelul pe care l-a găsit l-a făcut pe Dani Oțil să reacționeze imediat.

Citește și: Fiica lui Teo Trandafir, marginalizată de copii pentru că e adoptată. Declaraţiile dureroase făcute de vedetă: „A venit acasă şi mi-a spus”
Blondina a filmat totul și a postat pe contul său de socializare. Dani Oțil a fost nevoit să stea câteva zile acasă alături de soția sa. Modelul a anunțat că ea și fiul său au contactat un virus gripal care le-a dat bătăi de cap. Astfel, cunoscutul prezentator a fost prezent în momentul în care soția sa a primit un colet cu produse cosmetice și un bilețel pe care erau desenate trei inimioare. Gabriela s-a declarat extrem de fericită și a spus că darul a înviorat-o, în timp ce soțul său a avut o reacție acidă. Acesta a spus că s-a săturat să stea acasă și își dorește să meargă cât mai repede la muncă.

“Am primit un bilețel cu inimioare. Deja mă simt mai bine! Dar știi ce m-ar face să mă simt și mai bine, pentru că sunt bolnăvioară?!”, a spus Gabriela Oțil.

“De mâine mă duc la muncă, atât vreau să zic! Nu mai suport, nu vă mai suport!”, a fost replica soțului ei.

Citește și: Dieta cu care Magda Pălimariu reușește să fie într-o formă de invidiat. Vedeta întoarce toate capetele pe stradă și respectă doar niște reguli simple!