Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă. GALERIE FOTO

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil şi-au unit destinele cu câteva luni înainte de a deveni părinți. Marele eveniment nu a fost anunţat public, cei doi alegând să păstreze maximum de discreţie.

15 mai 2021, 18:01

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Gabriela Prisăcariu a publicat pe Instagram o imagine în care își îmbrățișează soțul: „Domnul şi Doamna Oțil”, a scris proaspăta mireasă în dreptul fotografiei. Decorul ales este unul cu adevărat superb.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Primele imagini cu mirii

Proaspăta doamnă Oţil a publicat, de asemenea, o serie de story-uri în care apare alături de invitaţi. Printre invitaţi s-au remarcat Roxana Ionescu, Ramona Olaru, Răzvan Simion, Mihai Bobonete. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Ramona Olaru, asistenta de la Neatza, cu un buchet imens de flori pentru proaspeții căsătoriți. Vedeta a ales o rochie superbă, lungă și vaporoasă, de un roz pal.

Şi tot pe contul său de Instagram, Gabriela a postat o imagine cu inelul pe care a ales să-l poarte în cea mai importantă zi: un fluture superb, din argint. Pentru această poză, vedeta a lăsat la vedere și un pic din rochia de mireasă.

Citeste si Pepe a vorbit, în sfârşit, despre relaţia cu Raluka. Ce spune artistul despre timpul petrecut cu frumoasa cântăreaţă: O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe!

Modelul, în vârstă de 28 de ani, a îmbrăcat o rochie vaporoasă, albă, cu un decupaj amplu şi de efect în zona picioarelor. Ținuta i-a pus în valoare sarcina. Nici mirele n-a fost mai prejos. Dani Oțil a avut un costum adecvat marelui eveniment, de culoare bej, asortat cu ținuta miresei. Răzvan Simion a purtat un costum bej, asortat cu costumul mirelui.

Dani, Răzvan și Chef Nicolai Tand au rupt ringul de dans pe melodiile Tarafului Rutenilor.

Petrecerea are loc la restaurantul deţinut de Dani Oţil

După ce au semnat actele, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ajuns la restaurantul prezentatorului TV, unde are loc masa festivă. Dani Oțil și frumoasa lui soție s-au ocupat în detaliu de amenajare, astfel că terasa localului a fost umplută cu flori extrem de frumoase și mari. Atmosfera va fi întreținută de Taraful Rutenilor, împreună cu faimoasa Carmen Chindriș, de Diana Matei și de Florin Ristei.

Cât despre meniu, acesta este pregătit de Chef Nicolai Tand.

Citeste si Secretul ascuns al Anamariei Prodan. Cu cine trebuia să se mărite, de fapt, vedeta şi cine e blonda care i-a suflat bărbatul

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni în curând părinții unui băiețel minunat. Celebrul model a făcut anunțul la sfârșitul primului trimestru de sarcină.

 


loading...
Partenerii noștri