Dani Oţil tocmai a făcut marele anunţ: „Am dat inelul!”

Dani Oțil a uimit pe toată lumea după ce a făcut un anunț surprinzător. "Gata! Am dat inelul", a scris vedeta tv pe Facebook.

13 dec. 2019, 14:06
Dani Oţil tocmai a făcut marele anunţ: „Am dat inelul!”

Dani Oțil a ajutat un prieten să-și ceară iubita în căsătorie.

„Gata! Am dat inelul… Am ajutat un confrate. Să nu mănânce pufuleți până îl achită. Va face o fată fericită. Inelul e cu blue diamond… Costă un pic peste 1.000 euro și se potrivește cu ochii viitoarei soții”, a scris Dani Oțil.

Fanii au reacţionat: „Hai, mă, mă lași. Am crezut că te vedem și pe tine (noi, babele, că, deh, te știm noi de mici), spuneam că poate te vedem la casa ta și că tu ai dat inelul fericitei, viitoarei. Of!”, a scris o admiratoare. „E minunat inelul, iar peste ceva ani ea va avea motiv de reproș. nu ai fost în stare să îmi cumperi un inel, mi l–a dăruit Dani!”, a scris altcineva.

Nuntă mare în showbiz-ul de la noi: a cerut-o de nevastă chiar de ziua ei! Cum arată inelul de logodnă FOTO

Dani Oţil se află într-o relație cu Gabriela Prisăcariu: „Familia este importantă, căsătoria, mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei. Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”.