Daniel Balaciu, de nerecunoscut după mai bine de jumătate de an după gratii. Dana Roba e în stare de șoc: „Îl știam altfel. Era bărbatul care se bărbierea la 2-3 zile”

Dana Roba nu și-a găsit liniștea după coșmarul prin care a trecut din cauza soțului ei, Daniel Balaciu, care a lovit-o în cap de mai multe ori cu un ciocan

13 ian. 2024, 14:13
Daniel Balaciu, de nerecunoscut după mai bine de jumătate de an după gratii. Dana Roba e în stare de șoc: „Îl știam altfel. Era bărbatul care se bărbierea la 2-3 zile”
Dana Roba, șocată de cum a ajuns să arate Daniel Balaciu

Dana Roba s-a întâlnit de curând cu Daniel Balaciu, în sala de judecată. Make-up artista și-a refăcut viața între timp, alături de Beniamin, cu care are planuri serioase.

Vedeta a trecut prin clipe de groază în timpul înfățișării din cadrul procesului, dar peste ce nu poate trece deloc este felul în care arată acum soțul ei. Ea a povestit ce a simțit când l-a văzut total schimbat fizic.

Citește și: Dana Roba, ameninţată de soţ din închisoare: „A spus că ne scoate pe toţi afară din casă”

„A încărunțit, de nerecunoscut cum arată acum. Eu îl știam altfel. El era bărbatul care se bărbierea la 2-3 zile, se tundea în fiecare săptămână, super aranjat, numai tricouri de brand.

Îl știam un om super pedant. El nu suporta să stea lângă mine, dacă veneam după 10 ore de lucru. Acum, să ajungi să stai într-o cameră cu deținuții… Într-adevăr, omul și-a recunoscut fapta, recunoaște că mi-a dat, că el a făcut și așa mai departe”, a mărturisit Dana Roba, pentru WOWbiz.

Make-up artista a trebuit să-l confrunte pe soțul ei, la proces, luptând în continuare să îl bage după gratii. Dana recunoaște că i-a fost mai ușor știndu-l aproape pe iubitul ei, Beni, care îi e alături la fiecare pas.

„Avocatul meu este Bolosin, am renunțat la fostul avocat. L-am luat pe Bolosin pe parte penală, iar la divorț voi lua alți doi avocați. Îmi doresc să câștig custodia chiar dacă e, dacă nu e, îmi doresc să fac tot posibilul pentru mine să fie bine. A fost foarte greu pentru mine. Beni mi-a fost alături, m-am simțit în siguranță pe o parte, pentru că așa era normal, să fie alături de mine. Beni mi-a spus să stau calmă, pentru că eu am început să plâng și să îmi bată inima foarte tare în momentul când l-am văzut.

 Citește și: Dana Roba vrea să vândă „apartamentul groazei” unde și-a văzut moartea cu ochii. Ce i-a cerut soțul său, din pușcărie: „Nu știe ce era cu el atunci”

„Mi-a spus să stau liniștită că nu se întâmplă nimic. Daniel nu s-a uitat la Beni, nu cred că l-am văzut. Oricum, era foarte multă lume în jurul lui. Daniel se uita la mine și eu sunt convinsă că lui nu îi pare rău de ceea ce a făcut. Se uita încontinuu, nu și-a luat privirea de pe mine. Eu cred că lui nu i pare rău deloc, din contă, îi pare rău că nu am murit. Atât el, cât și rudelor lui, care mă urăsc cu desăvârșire.

Fetele mele nu știau unde merg eu azi. Ele sunt cele mai cuminți, nu trebuie să fie încărcate negativ. Acum sunt foarte curioasă de condamnarea lui. Eu lupt să i se dea 10 ani de închisoare. El trebuie să facă minim 10 ani de închisoare. Nu mi se pare normal să facă sub 10 ani. Asta e legea din România, dar el dacă era în altă țară, era ciao. Eu cred că Dumnezeu va fi cu mine în continuare, iar el de judecata lui Dumnezeu nu scapă. Următoarea înfățișare va fi cu martorii”, a declarat Dana Roba.