Daniel Balaș, tânărul care a renunțat la preoție și a devenit șofer pe tir, a lăsat modestia la o parte și se răsfață într-o vacanță de lux Dubai: ”Sunt un om bogat”

Daniel Balaș, tânărul care a renunțat la preoție pentru că nu a putut tolera neregulile din sistem și a devenit șofer pe tir în Anglia, a lăsat modestia la o parte și se răsfață într-o vacanță de lux Dubai, printre cămile și mașini scumpe.

18 nov. 2022, 13:37
Daniel Balaș, tânărul care a renunțat la preoție și a devenit șofer pe tir, a lăsat modestia la o parte și se răsfață într-o vacanță de lux Dubai: ”Sunt un om bogat”

Daniel Balaș, tânărul care a renunțat la preoție pentru că nu a putut tolera neregulile din sistem, a uitat de învățăturile sfinților părinți care spun că ”modestia es­te, fără discuție, egala milostivirii” și acum trăiește pe picior mare.

Citește și Fostul preot Daniel Balaş desfiinţează parastasele: „Doar fală şi mândrie, nu ajută decât la şmecherie”. Care sunt singurele două lucruri care ajută cu adevărat sufletele celor răposaţi

Fostul preot, care în prezent este șofer de tir în Anglia, continuă să predice cuvântul Domnului pe rețelele de socializare din cabina camionului, însă una spune și alta face.

Daniel Balaș și-a dat seama că modestia nu este de el și a plecat într-o vacanță de lux în Dubai, unde se lăfăie prin diverse locuri exclusiviste.

Și pentru că pe rețelele de socializare are o comunitate foarte mare pe care o ține la curent cu tot ce face, fostul preot a pus mai multe poze în care apare alături de mașini de lux și cămile, în dreptul postărilor sale apar diverse mesaje pioase pentru că deh, este totuși un om spiritual și teolog.

”Sunt un om bogat pentru ca pot vedea,simți, iubi…

”Într-o lume în care toți aleargă după bani, putini își dau seama ca tot ce cheltuim sunt anii!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Daniel Balaș le-a transmis urmăritorilor săi.

Daniel Balaș a fost caterisit în luna mai

În luna mai a acestui an, Daniel Balaș a fost caterisit după ce a fost acuzat că a bulversat ordinea de drept a Bisericii prin atacuri repetate la adresa ierarhiei bisericești.

Anul trecut, după ce a fost reclamat că pildele şi sfaturile lui sunt prea libertine, Daniel Balaş a fost suspendat de la slujire. Între timp, preotul a decis să-şi dea demisia. Tot atunci a început şi seria dezvăluirilor despre mai-marii Bisericii. BOR a demarat o anchetă internă, care s-a finalizat cu caterisirea preotului. Decizia de caterisire a fost emisă în luna mai a anului 2022.

Balaş nu are nimic din comportamentul unui preot obişnuit, iar acesta este unul dintre motivele pentru care a devenit extrem de popular în rândul tinerilor. Un alt motiv este, cu siguranţă, faptul că îmbină în mod iscusit teologia cu psihologia.

Citește și Daniel Balaş, despre Postul Crăciunului: „Acea perioadă când toți ne sclifosim să fim mai buni”